עבור לתוכן

עזרה| מחשב נייד 4000 ש"ח לגיימינג/תכנות

Featured Replies

פורסם

שלום קוראים לי עומרי ואני חייל כרגע לפני שחרור. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בסביבות ה4000 ש"ח שהשימוש העקרי בו הוא גיימינג ותכנות.( לגבי התכנות אני עכשיו מנסה ללמוד עצמאית לתכנת אז אני ברמה ממש נמוכה, אם מישהו יכול להסביר למה החלק של התכנות רלוונטי במפרט אני אשמח)

באופן כללי תודה מראש על העזרה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח 

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את הכל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג +תכנות בסיסי(הוסבר למעלה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע לא עולה לי משהו ספציפי כי הרבה זמן לא שיחקתי, היה לי מחשב חזק בתקופה של לפני הצבא ואז הפסקתי לשחק. בגדול משחקים עדכניים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).  15 אינץ', מקריאה באינטרנט נראה שעדיף מסך ISP ?

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4k או לפחות HD 1080

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אין העדפה

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירטתי מרכיבים נוספים בסוף.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 64 BIT (חשוב לי לציין שזה אופציונאלי, תרשמו בבקשה מה המחיר של התקנת מערכת ההפעלה ואני אעשה את השיקולים שלי, אני מוכן לוותר על זה ולהתקין מערכת בעצמי) והרכבת המחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רמת גן, תל אביב , גבעתיים - אזור גוש דן בקיצור.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע- שבועיים הקרובים. 

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).  USB3 HDMI- אני לא יודע מה עוד צריך למחשב נייד אז אם תוכלו לעזור לי בדברים נפוצים שצריך זה יהיה נהדר.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף שתהיה אפשרות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 

חשוב שתהיה אפשרות התחברות לWIFI ול BLUETOOTH חיצוני.

פורסם

התקציב שלך לא מתאים לנייד גימנייג בהגדרות גבוהות ל HD ובטח לא ל 4K.

בתקציב של 4500 אפשר למצוא ניידים שיתנו ביצועים די טובים לגימנייג ב FHD אבל אני ממש לא יכול להגיד שאני יכול להמליץ עליהם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ונניח אני משנה את המחיר ל 5000 כולל עכבר אפשר להביא משהוא טוב ברמה של 1080P?

פורסם

יש את זה שהוא בסדר אבל הוא כבד , לא נוח להתנייד איתו

http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..2788..853..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29998&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

ניידים שמתאימים לגמינייג ב HD וגם קלים יותר יעלו בסביבות 6000 וצפונה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש לי שאלה, 

אם אני מביא מחשב נייד ב2000 שח לא למשחקים- נטו עבודה משרדית, לראות סרטים וקצת לתכנת

ואז אני משקיע עוד 3000 במחשב נייח למשחקים המחשב ב3000 שקל יריץ משחקים יותר טוב מהנייד ב5000.

1. זה נכון?

2. לדעתך זה עדיף במידה ואין לי בעיה שהמשחקים יעבדו רק על הנייח?

פורסם

בגדול כן , אבל מחשב נייד טוב יעלה 3000-3500, אם יורדים ל i3 אפשר גם בסביבות 2500.

בניחים אני לא הכי מעודכן אבל בתקציב של סביב ה 3000 נראה לי שאפשר לבנות נייח שיריץ משחקים הרבה יותר טוב מנייד

פורסם

אם יש לך אפשרות תמנע מגיימינג לפטופ כי לרוב הביצועים למחיר כלכך לא משתלמים. אוסיף סרטון בנושא בספויילר שווה צפייה.

ספויילר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים