פורסם 2004 באפריל 1921 שנים שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה...ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב....(הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר)העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?)ה WD עלה לי 420ה סמסונג יצא לי 455.בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.
פורסם 2004 במאי 921 שנים אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב לרוץ ולהחליף כונן קשיח של יצרנית מוכרת ואמינה כמו WD בכונן של יצרנית שעדיין לא הוכיחה את עצמה בשוק הזה כמו samsung. אולי samsung מציג ביצועים טובים יותר אבל אם חשוב לך אמינות לאורך שנים אני מציע לך לחשוב שנית לפני שאתה רץ להחליף כי זו תכונה שבאף אתר אף אחד לא יכול לבדוק עם מוצר חדש.
פורסם 2004 במאי 921 שנים אני הייתי מחליף בגלל שסמסונג נחשבים כרגע הכי שקטים בשוק (כמובן תלוי גם בדגם הספציפי).ואם האחריות היא גם 3 שנים - למה לא?
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מניסיון של שנתיים פלוס עם Samsung לא היתה לי בעיה אחת אפילו קטנה והוא עדיין שקט כמו דג לדעתי לך על הסמסונג
פורסם 2004 במאי 1521 שנים אם אתה יכול, רוץ להחליף. WD זו חברה עם המוניטין הכי גרוע בתחום. היו להם נפילות קשות עם דיסקים והם בכלל לא אמינים או ותיקים כמו שכתבו כאן. פשוט לא היתה להם ברירה אלא לתת לדיסקים מסידרת BJ - 3 שנות אחריות, אחרת לא היו קונים אותם... בגלל האמינות.סמסונג היא חדשה בתחום, אבל יש להם שת"פ עם סיגייט ולדעתי השרות שלהם (אפילו בישראל) הרבה יותר טוב מאשר של המתחרים.לך על זה. ד"א, אין לי כל קשר לסמסונג , פרט להיכרות כלקוח עם מוצריהם. 8)
פורסם 2004 במאי 1621 שנים אתה בטוח שהוא שקט? : יש לי סמסונג והוא מעולה לעומת 2 דיסקים של MAXTOR שנדפק לשניהם הקושכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.