עבור לתוכן

הסיפור מאחורי סדרת GTA

Featured Replies

פורסם

מה הקשר בין הנמלולים לסדרת משחקי הפעולה הכי מצליחה שנוצרה? בואו לגלות

לכתבה

פורסם

למה רק GTA 4 נאמר שיצא למחשב? כל הגיטיאיי יצאו גם למחשב

פורסם

זוכר את GTA3 בשנת 2002. חוויה ראשונה של ריאליזם - אוטו אמיתי, מוזיקה (רדיו שהוקלט במיוחד למשחק) ואנשים שנראים אמיתיים. מהדברים שחווים רק פעם אחת...

פורסם

חחחחח אני זוכר את GTA2 שאז נראה לי ממש מציאותי, בתור ילד שגם ככה כל המשחקים מפוקסלים. ממש לא הבנתי מה ההורים שלי רצו, ולמה הם דרשו ממני למחוק אותו. עכשיו בתור אבא לילים שמשחקים במחשב - אין סיכוי שאתן להם לגעת בזה (עד לגיל שהם לא ישימו עלי גם ככה)

פורסם

לא לא לא !! אני עשיתי את את 2D וזה היה כמו שכתוב בכתבה! גיימינג אצלי (או יותר נכון IF->THEN) נמצא בכל מולקולה עכשוית, ולשחק ב GTA 2D היה הדבר הכי מגניב בעולם! כמובן ש3D הביא את וואו איזה מגניב הם נפחו את העולם.... (אבל רק את הוואו הזה)... את הבלאגן והריגוש.... כבר חוויתי ב2D! _ (למי שזוכר את הצעקות והבריחות)

פורסם

יפה.. שמחתי לקרוא את הכתבה וללמוד על תולדות הסדרה

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

לא לא לא !! אני עשיתי את את 2D וזה היה כמו שכתוב בכתבה! גיימינג אצלי (או יותר נכון IF->THEN) נמצא בכל מולקולה עכשוית, ולשחק ב GTA 2D היה הדבר הכי מגניב בעולם! כמובן ש3D הביא את וואו איזה מגניב הם נפחו את העולם.... (אבל רק את הוואו הזה)... את הבלאגן והריגוש.... כבר חוויתי ב2D! _ (למי שזוכר את הצעקות והבריחות)

זוכר בהחלט.

היה ממש כיף לעשות את המשימות של הכנופיות, והכי כיף היה למצוא טנק ולדרוס את כל העיר 

פורסם

אור סולומון נמלולי

פורסם

עדן ניר

פורסם

וואו זה היה מתחת לאף שלנו כל הזמן הזה

פורסם

חייבת לענות לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין כזה דבר לא ישימו עליי!!!!!!!!!!!!!! אני הייתי מאלו שלא שמה!!!! אבל הילדים...? אני אחבר להם 2 אלקטרודות לבהונות ואפעיל את המתח! הכל מסתכם בחינוך!!!!!! שידעו לכבד את ההורים ואת הגבולות ששמים להם! ---- אתה התכוונת לומר: "עד לגיל שהם יהיו יותר אחראיים והבחירות הללו יהיו שלהם ומרצונם!"

פורסם
  • מחבר

הכוונה שהוא יצא למחשב ביום ההשקה, לעומת המשחקים הקודמים בהם זה יצא לפלייסטישן ורק אז קיבל גרסת PC חודשים מאוחר יותר. הניסוח שלי היה קצת לא ברור :)

פורסם

אני בכללי אוהב GTA ויש GTA מסויימים שבהם הגיבור יצא צודק במעשים שלו. אפילו שהוא פושע , למשל CJ מסאן אנדרס עשה את כל זה רק בשביל להרוויח כסף ובנוסף לכך הוא הרג את ה"חברים" שהרגו את אמא שלו. וניקו בIV בסך הכול רצה לסדר את החיים של רומאן ככה שלא יהיה מאפיה ובעיות בחיים שלו . מושקע , כל הכבוד.

פורסם

אגב כשגילו את הHOT COFFEE בSA, שינו את הדירוג של המשחק מM (שזה 17+) לAO (שזה 21+ אם אני לא טועה), לא ל18+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים