עבור לתוכן

בקשת מפרט - מחשב ביתי עבור גלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים - עד 3.5K כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!
מחפש מפרט עבור מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים. מעוניין במשהו טוב ואמין שישאר איתי לשנים הקרובות. להלן הבקשות:

1.      מה התקציב המקסימלי ? 3.5K גמיש. ניתן לחרוג קצת כראות עיניכם.

2.      מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכנותיתוח WEB), מוזיקה וסרטי HD.

3.      האם יש צורך בציוד הקפי? כן. 

-          רמקולים עם סאונד טוב (רצוי למשהו ברמה של Altec Lansing ATP3 שיש לי עכשיו).

-          מסך   (כנראה בגודל 24", כנראה העדפה לDELL אבל פתוח להצעות), חשוב שיהיה באיכות טובה, משהו ברמה של ה- DELL 2209WA שיש לי כרגע.

4.      האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר

5.      עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6.      האם מתוכנן אוברקלוק (OC) ? לא

7.      האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8.      האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה KSP, ייתכן מאילת

9.      מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים

10.  האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?  כן. כונן SSD (קיבלתי המלצות לSAMSUNG EVO, פתוח להצעות) וזכרון 16GB (אם זה עדיין רלוונטי ועדיף 2X8 כדי לנצל דואל צ'אנל אז כדאי)

11.  האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג מאסיבי אבל כדאי לשמור על תאימות סבירה לעתיד

12.  הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מארז וספק מחברת מותג אמינים ויעילים , מאוורר שקט למעבד.

תודה רבה,
עידן

נערך על-ידי Idan_S

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה, תודה :)

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדרישות מעט. אודה לעזרתכם

פורסם

יש הבדל מחירים בין החנויות ובאילת כידוע זה ללא מע''מ אבל עם אופציה לרכוש חלקים כנראה ללא הרכבה ורק מה שנמצא במלאי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Syszone

יש הבדל מחירים בין החנויות ובאילת כידוע זה ללא מע''מ אבל עם אופציה לרכוש חלקים כנראה ללא הרכבה ורק מה שנמצא במלאי.

ידוע לי. שקלתי לקנות מאילת חלקים ולשלם הרכבה בחנות במרכז. יש עם זה בעיה? תודה

פורסם

לא ממש חוץ מכל הכאב ראש של לבדוק כל חלק שאין נזק פיזי, לחפש מה במלאי.. 

הרכבתי משהו מאילת עם חלקים שכרגע במלאי עם ציוד היקפי לשם הדגמה:

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 400W 80+ SS-400ET  1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec GX505 Window Steel  1
      מקלדות: סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Combo MK270 Retail 1
      רמקולים: רמקולים עם שלט אלחוטי Microlab FC530 2.1 Multimedia  1
      מסכים: מסך מחשב Dell Professional P2417H 23.8'' LED IPS 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר אילת: 3507 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Syszone

לא ממש חוץ מכל הכאב ראש של לבדוק כל חלק שאין נזק פיזי, לחפש מה במלאי.. 

הרכבתי משהו מאילת עם חלקים שכרגע במלאי עם ציוד היקפי לשם הדגמה:

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E120BW 120GB SSD 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 400W 80+ SS-400ET  1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec GX505 Window Steel  1
      מקלדות: סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Logitech Combo MK270 Retail 1
      רמקולים: רמקולים עם שלט אלחוטי Microlab FC530 2.1 Multimedia  1
      מסכים: מסך מחשב Dell Professional P2417H 23.8'' LED IPS 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר אילת: 3507 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

ראשית תודה רבה על התגובה אחי. יש לי מספר שאלות:
- האם יש הבדל ממשי בין i5 6500 לבין i3 6100? חשבתי לקחת את הi3 בהתחלה
- מה עדיף מבחינת לוח אם, את זה שהצעת או את ה- Gigabyte b150 d3h ? 
- זכרון אעדיף לקחת 2x8 (האם יש הבדל מהותי בין value לבין סדרות סטנדרטיות של corsair/hyperx?)
- ספק 400W מספיק למערכת הזאת? (אין צורך ב430-450?)
- לגבי כונן SSD - אעדיף לקחת 250GB
- לגבי הארד דיסק - מהותי WD או SEAGATE? למיטב ידיעתי אין הבדל משמעותי
- לגבי מארז - האם יש אפשרות לכזה בלי חלון על מנת שיהיה יותר שקט? האמת שחיפשתי גם משהו קצת יותר קומפקטי אם יש אפשרות לכך (מבלי לפגוע בפיצ'רים של לוח האם)
- לגבי מסך - שקלתי לקחת לאחר חיפושים את ה- DELL u2412m - אתה יודע במקרה מה עדיף מבין המסכים?
- לגבי רמקולים - יש הרבה דעות חיוביות לגבי מיקרולאב בארץ, ומצד שני שמעתי הרבה תגובות שמדובר במוצר סיני שהאיכות שלו מוטלת בספק. 
- אגב, אין לי צורך במקלדת אז אוריד את זה מהמפרט ובכך מפנה עוד כ- 100 ש"ח

אם יש צורך לאור העדכונים להתגמש קצת בתקציב - אין בעיה
המון המון תודה!! מעריך

פורסם

כעיקרון מעבד i3 מספיק לשימושים שציינת אבל מעבד i5 חזק יותר וזה יכול להתבטא אפילו בפעולות רגילות כמו מהירות תגובה, טעינה, עבודה עם קבצים דחוסים ועוד.

כשרוצים מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות כדאי ללכת על i5 מה גם שהתקציב מאפשר זאת. ד''א מחשב כזה אפשר בקלות להפוך למחשב גיימינג עוצמתי עם הוספה של כ. מסך כמו GTX1060 וגם בעריכה גרפית i5 טוב משמעותית.

הלוח שהצעתי טוב יותר מבחינת ייצוב מתח מה שעלול להשפיע על אמינותו לאורך שנים.

אני לא רואה איפה תוכל אפילו להתקרב לניצול של 8 גיגה, אז 16 ניראה ממש מוגזם. אין הבדל מהותי בין הסדרות, זיכרון זה כניראה הרכיב שמתקלקל הכי פחות לכן לוקחים את מה שהכי זול.

מערכת כזאת תצרוך בסביבות ה 120W וזה בהגזמה.

עבור מערכת הפעלה וכמה תוכנות 120 גיגה מספיק, אבל 250 גיגה יכול להיות מהיר במעט..

סיגייט שקט יותר.

באילת אין הרבה מארזים במלאי ולדעתי עדיף לקנות אותו במרכז גם כדי להוריד עומס :) מארז כמו ANTEC VSP5000 יכול להתאים לך. הוא זול, איכותי ושקט יחסית.

המסכים דומים מאוד. U2412M עם רזולוציה גבוהה במעט - 1920-1200 אבל P2417H ככל הניראה בעל מהירות תגובה עדיפה.

אין ספק לגבי איכות הצליל של מיקרולב - במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב. יש לי שתי מערכות של מיקרולב ואני ממליץ בחום.

אתה יכול להתייעץ גם בפורום מסכים ואודיו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Syszone

כעיקרון מעבד i3 מספיק לשימושים שציינת אבל מעבד i5 חזק יותר וזה יכול להתבטא אפילו בפעולות רגילות כמו מהירות תגובה, טעינה, עבודה עם קבצים דחוסים ועוד.

כשרוצים מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות כדאי ללכת על i5 מה גם שהתקציב מאפשר זאת. ד''א מחשב כזה אפשר בקלות להפוך למחשב גיימינג עוצמתי עם הוספה של כ. מסך כמו GTX1060 וגם בעריכה גרפית i5 טוב משמעותית.

הלוח שהצעתי טוב יותר מבחינת ייצוב מתח מה שעלול להשפיע על אמינותו לאורך שנים.

אני לא רואה איפה תוכל אפילו להתקרב לניצול של 8 גיגה, אז 16 ניראה ממש מוגזם. אין הבדל מהותי בין הסדרות, זיכרון זה כניראה הרכיב שמתקלקל הכי פחות לכן לוקחים את מה שהכי זול.

מערכת כזאת תצרוך בסביבות ה 120W וזה בהגזמה.

עבור מערכת הפעלה וכמה תוכנות 120 גיגה מספיק, אבל 250 גיגה יכול להיות מהיר במעט..

סיגייט שקט יותר.

באילת אין הרבה מארזים במלאי ולדעתי עדיף לקנות אותו במרכז גם כדי להוריד עומס :) מארז כמו Antec VSP5000 יכול להתאים לך. הוא זול, איכותי ושקט יחסית.

המסכים דומים מאוד. U2412M עם רזולוציה גבוהה במעט - 1920-1200 אבל P2417H ככל הניראה בעל מהירות תגובה עדיפה.

אין ספק לגבי איכות הצליל של מיקרולב - במחיר הזה לא תמצא משהו יותר טוב. יש לי שתי מערכות של מיקרולב ואני ממליץ בחום.

אתה יכול להתייעץ גם בפורום מסכים ואודיו.

תודה רבה לך, מקצוען!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים