עבור לתוכן

העדכון הגדול: לוחות האם בתושבת LGA1151 מוכנים לדור המעבדים החדש של אינטל

Featured Replies

פורסם

המעבדים החדשים של אינטל ממשפחת Kaby Lake כבר נחתו במחשבים ניידים, ועכשיו מגיע תורו של השוק הנייח להתכונן להגעתם

לכתבה

פורסם

תודה רבה על העדכון!

אגב שאלה...

אם יש לי לוח אם של Z68X-UD3P-B3 עם תושבת של LGA1155, זה משהו שאפשרי גם עבורו?

או שאפשר רק מ LGA1150 ל LGA1151?

פורסם

העידכון הינו תוכנתי בלבד, כלומר המעבד חייב פיזית להיכנס לתושבת.

זה עידכון ביוס רגיל שמבוצע בכל לוח אם .

הידיעה החשובה כאן ,שהמעבדים החדשים יתמכו באותה תשובת כמו הדור הקודם.

אולם למרות הצהרות הכתב (אם אפשר לכנותו כך) , טרם יצא עידכון לאף אחד מלוחות האם בעלי ציפסט H110 לדוגמה. לדעתי זה החירטוט הגדול ולא העידכון הגדול , אך נשאיר זאת ל"מומחים" כאן

פורסם
ציטוט של NeoTrix

תודה רבה על העדכון!

אגב שאלה...

אם יש לי לוח אם של Z68X-UD3P-B3 עם תושבת של LGA1155, זה משהו שאפשרי גם עבורו?

או שאפשר רק מ LGA1150 ל LGA1151?

לא לא לא לא ולא.

המספר של התושבת זה כמות הפינים הפיזים שיש לך על הלוח אם . עדכון ביוס לא משנה את התושבת.

פורסם
ציטוט של MekoPelet

לא לא לא לא ולא.

המספר של התושבת זה כמות הפינים הפיזים שיש לך על הלוח אם . עדכון ביוס לא משנה את התושבת.

חחח זהו היה לי קצת מוזר באמת.

בכל מקרה, תודה על התשובה. :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של אורח דוקטור אבשלום קור

העידכון הינו תוכנתי בלבד, כלומר המעבד חייב פיזית להיכנס לתושבת.

זה עידכון ביוס רגיל שמבוצע בכל לוח אם .

הידיעה החשובה כאן ,שהמעבדים החדשים יתמכו באותה תשובת כמו הדור הקודם.

אולם למרות הצהרות הכתב (אם אפשר לכנותו כך) , טרם יצא עידכון לאף אחד מלוחות האם בעלי ציפסט H110 לדוגמה. לדעתי זה החירטוט הגדול ולא העידכון הגדול , אך נשאיר זאת ל"מומחים" כאן

התגעגעתי אליך. נחמד שלמרות שהורחקת מהאתר אתה מוצא את דרכך חזרה, כמו מחלה ארורה. https://www.asus.com/il/Motherboards/H110M-K/HelpDesk_Download/ הנה אחד מיני רבי לוחות H110 שקיבל עדכון ביוס למעבדים החדשים. אישרתי את התגובה שלך כדי להרגיע מישהו שיש לו לוח H110 ובטעות חושב שלא יקבל עדכון.

בלי יוצא מן הכלל, כל לוחות אסוס H110 קיבלו עדכון, וכל לוחות ASROCK בינתיים. זה לא אחד, זה כבר עשרות

פורסם

יש תאריך פחות או יותר מתי יגיע הKaby Lake לשווק?

פורסם

תודה רבה על העדכון.

ללוח שלי עדיין לא יצא עדכון (MSI Z170 M7), אבל אותי יותר מעניין בכמה יתמחרו את המעבדים בארצנו :P

פורסם

חחח ״מחלה ארורה״ הרגת אותי ?(לא מכיר את המגיב למעלה ואין לי שום דבר נגדו רק שלא יעלב לי)

פורסם

ואם כבר מדברים על לוחות אם... תרשו לי לשאול , איזה מותג הייתם ממליצים לי לקנות מאז ומתמיד הייתי עם גיגה בייט הייתם ממליצים על מותג אחר? ולא אני לא עושה אובר קלוקינג אבל גם לא מחפש לוח ב5 שקל תודה מראש על כל עזרה שתינתן

פורסם
  • מחבר

אני הולך פה להתעלם מהפוליטיקלי קורקט, כמו שעשיתי במדור המפרטים המומלצים. נמאס לי מ"כולם שווים קח מה שהכי זול"

בין הלוחות הבולטים היום בחנויות הגיימינג פר תקציב טוב בולט מאוד ה-B150M-A M.2 של אסוס. הוא עולה פחות מ-400 שקלים ומכיל מה ש-99% משוק המשתמשים מבקש. מערכת כח איכותית, מלא יציאות מאחור ועל הלוח ועכשיו גם ממשק M.2 לכונני SSD חדשים.

אם התקציב עולה לאיזור 550 שקלים, ה-H170M Pro4 של אסרוק הוא פנטסטי. יחד איתו גם ה-H170 Gaming 3 של גיגהבייט למי שרוצה לוח ATX. בתקציב קצת גבוה יותר כבר אפשר למצוא לוחות Z170 עם יציאות TYPE-C וכל הבלאגן. שם ההבדלים מצטמצמים

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

באת בזמן עם הכתבה וההמלצות, בדיוק חשבתי שאולי הגיע הזמן לעדכן שילוש :)

ה- H170-gaming 3 נראה מצויין בשבילי, נקווה שההמלצות לא ישתנו עד שהמעבדים החדשים יגיעו לארץ (האמת הייתי שמח עם ה- asus אם היה לו עוד לפחות 2 חיבורים USB מאחורה, בינתיים לפחות אין לי שימוש ב- type c)

עכשיו עוד שאלה, אם אני אקנה את אחד מהלוחות אם שקיבלו/יקבלו עדכון ביוס ומעבד מהחדשים שיגיעו איך אני בעצם מתקין את העדכון ביוס? אני מניח שהמחשב לא יעבוד בלי העדכון. אני מבקש מהחנות שאני קונה ממנה לבצע את זה?

פורסם

עידכון ביוס הוא פשוט מאוד כנס לאתר של המותג תוריד את העידכון ממש כמו שאתה מוריד דרייבר ומשם תלך עפ הוראות אני מאמין שהיום אתה פשוט טוען את הקובץ בדו דרך הביוס או משהו... ממזמן לא עידכנתי ביוס בכל מקרה תמיד יש יוטיוב(;

פורסם

יצא לי כבר לבצע עדכון ביוס, זה לא מסובך, אבל השאלה שלי זה לגבי מקרה שהלוח לא תומך במעבד לפני העדכון. פשוט כמה שידוע לי המחשב לא יעלה במצב כזה (מסך שחור, ללא תגובה וכו' וכו')

לגיגבייט יש כלי נחמד שאתה מריץ, בוחר את הקובץ עדכון ולוחץ על כפתור, אחרי ריסט זה מבצע את העדכון אוטומטית וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים