עבור לתוכן

מדוע גיימרים ישראלים נדרשים לשלם הרבה יותר בחנות של מיקרוסופט?

Featured Replies

פורסם

מחירי המשחקים המקומיים בחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט עבור חלונות 10 מתגלים כגבוהים יותר מאלו ב-Steam, ללא סיבה נראית לעין

לכתבה

פורסם

ביזיון אין פה חוסר צומת לב , יש מיקרוסופט ישראל ואם זה באמת עבר להם בין הרגליים צריך לפטר שם את כולם מה שבאמת יש פה זו תאוות בצע ונסיון לאנוס(כי אין באמת מילה אחרת) צרכנים חדשים שלא מכירים אלטרנטיבות

פורסם

המשתמש שלי היה מוגדר כמשתמש אמריקאי עוד מהימים של האקס בוקס לייב והמחירים אצלי בדולרים... (למרות שהאופיס 365 דווקא נשאר בשקלים - אולי בגלל שהוא לא מהחנות).

פורסם

שיטת מצליח... ככה זה מאז הביב בשלטון בכל מקרה אם זה יגיע לעיתון גדול בטוח ישנו את העניין במיקרוסופט ועוד המון מקומות אחרים פתאום יצצו וישתנו כל הכבוד whzone

פורסם

זה כבר שנים ככה באוריגן זה לא חדש...

פורסם

"נכון להיום עם ממשק מסורבל ותקלות אקראיות" אמממ נתחיל מזה שאצלי היא לא עובדת בכלל ....

פורסם
  • מחבר

רוצה את Forza Horizon 3 המהולל או Gears of war 4? זאת הדרך החוקית היחידה שלך להשיג אותם בהורדה דיגיטלית.

פורסם

המשחקים האלה אקסלוסיבים לMICROSOFT STORE הסיבה שהם משיקים אותם למחשב זה כדי לקדם את WINDOWS 10 ואת החנות החדשה שלהם באמצעות משחקים אקסלוסיבים למשוך לקוחות. לגבי המחירים, זה כבר פשוט מגוחך

פורסם

ועם יחס שכזה אנחנו נמשיך להוריד כותרים פרוצים ... עד שאולי יום אחד מיקרוסופט תלמד משהו...

פורסם
  • מחבר

אתה תמשיך. אני ממשיך להתנגד בתוקף להורדה של משחקים בצורה פיראטית. למפתחות המשחקים לא מגיע. מדובר פשוט במחירים גבוהים מהמקובל באופן ספציפי בחנות הזאת.

פורסם

96 שקל לNeed for Speed החדש ממש לא נשמע לי יקר.

פורסם

אני וכנראה עוד משהו כמו רק 99% מהישראלים. ובשנים האחרונות ישנה בכלל מגמה של עליה עולמית ברמת ההורדות של כותרים פרוצים, השכר נפרץ ברגע שסין והודו נכנסו לעולם ה PC. ולמפתחות ? לאלו אין יותר מדי מה לעשות בנושא, הן מנסות אך נכשלות פעם אחר פעם. הצעתי אליהן ? שאם הן אינן מסוגלות להילחם בתופעה אז שיבינו את המסר, שהן צריכות לגרום לצרכנים מראש את החוסר כדאיות בהורדת כותר פרוץ. ב- 50 דולר ? (ולעיתים מעל לכך), מה הפלא... אותו הדבר התרחש אגב בעולם הקולנוע והטלויזיה, היום 99% מהתוכן העולמי ניצפה ברשת באופן פיראטי. לא ניתן (כמעט) להגן על תוכן אינטלקטואלי בדומיין הוירטואלי.

פורסם
  • מחבר

יש הבדלים ענקיים בין סרטים ומשחקים. דבר ראשון, אשמח לנתון שאומר שמדובר ב-99% מהישראלים, הרי ידוע שהנפצת את הנתון הזה. דבר שניה - לגבי מגמה עולה, דווקא חנויות כמו steam גורמות למגמה יורדת. אני משחק המון ברשת - ואין דרך לשחק כותר פרוץ ברשת. יכולות של וירוסים וסוסים טרויאנים משתפרת וגם היא תורמת להנמכה של כותרים פרוצים. מלבד זאת, יש גם את העניין האתי. אין לי מושג מי קבע שזה בסדר להוריד כורתים פרוצים. במדינתינו הלא-כל-כך מושכלת אפשר לחשוב שמה שלא פיזי אפשר לקבל בחינם כי למי אכפת, כי סטודיו עבד קשה שנתיים ויותר כדי להפיק משחק והעבודה שלו לא שווה דבר אז אפשר להוריד פרוץ והכל טוב. מי שמעריך את העבודה הקשה ואוהב את המשחק, יכול בשקט לשלם כמה עשרות דולרים במקרה הגרוע פעם בכמה חודשים או שבועות. אם אתה מרוויח פי 3-4 ממני (וסביר להניח שזה נכון) ולי יש ספריית משחקים מכובדת שרכשתי, אני מאמין שגם אתה יכול. אין מה "להלחם" בתופעה הזאת. משחקים מושקעים הם משחקים שצריך לרכוש על מנת לשחק. Steam נותנת הזדמנות ב-60 דולר ביציאת המשחק, ובהרבה פחות בהמשך הדרך עם מבצעים. לא רוצה לשלם על תוכן שעבדו עליו קשה והשקיעו עליו מליונים? עדיף שלא תוריד את המשחק, או שאם כן, טרויאני יעשה לך נזק. אני שמח שבין המשחקים הטובים בעולם כמו אלו של Blizzard פשוט אי אפשר לפרוץ אותם וצריך עותק אותנתי.

פורסם

אם החשש הוא מטרויאן, אז את זה ניתן למזער עד לסיכון אפסי. צריך להחזיק יידע סביר באבטחת מידע ואז הסיכוי להדבקות אפסי באמת. כמה שיטות הן העזרות קבועה במערכת FW איכותית שמקונפגת לחסימה מלאה, שרק מה שפותחים עובד. וכך אם יש טרויאן, מיד מזהים זאת שכן ה FW זועק שמשהו זר מנסה לתקשר. שנית, יש לבצע התקנה של פרוצים רק לאחר שעברו לפחות שבועיים מיום ההפצה, וכך די מובטח לנו שמערכת האנטיוירוס כבר מכירה את התוכנה העויינת, זו שהיתה לפני שבועיים עוד נחשבת ל- zero day, אך עתה לאחר שבועיים כבר מוכרת לכל אנטי וירוס איכותי בשוק. למחמירים ניתן להשתמש ב sandbox אך לטעמי זה כבר מוגזם. באמתחתי מעל 3 עשורים של מחשוב לרבות אינטרנטי, ולא הצלחתי להדבק או להנזק עד כה. המזל הגדול הוא כנראה פחד מתמיד בנושא ושימוש בשיטות הגנה יעילות ומוכחות מפתרון בית ספר בתחום אבטחת מידע. אה, ומערכת ההפעלה אצלי מעודכנת במקרה הטוב חצי שנה אחורה. מה שמראה עד כמה לעדכון מערכת הפעלה השפעה מזערית על הנושא. ההגנה הנכונה היא אנטיוירוס, המנעות מ zeroday, ושימוש מושכל בחומת אש. למחמירים גם sandbox.

פורסם

או שאני מדמיין או שאני טועה, נכנסתי לחנות בווינדוס 10 לבדוק את העניין... אז ככה, באמת אלו המחירים למרות שאף אחד לא התייחס לאופציה השלישית, המשחק נמכר גם ב 117.90 ש"ח רק לוינדוס 10 בלי אופצייה למולטי פלייר... אני אשמח אם יש פה עם ווינדוס 10 חוקי שיאמת לי את העניין בבקשה כי זה משנה את כל מה שרשום בכתבה פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים