עבור לתוכן

יעוץ לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

שלום לעוזרים ,

יש לי התלבטות בין כמה דברים , מעבדים ,לוח אם וזוג רמקולים משולחניים .

אני רוצה להרכיב מחשב שטכנית "יספק" אותי ל 5-8 שנים פחות או יותר ותמיד יהיה האופציה לשדרג במידת הצורך לכן בחרתי בלוח אם (נמצא מטה) . 

לבינתיים הרכבתי מחשב נייח בדגש על MINI / MICRO ATX לתוך מארז Carbide Series® Air 240  בזכות אפשרויות הזרמת האוויר שלו (לדעתי לפחות אשמח להצעות) .

המקסימום תקציב שלי 5000 אם חריגה של 500 , ושוב נתקעתי בכמה דברים שהטרידו אותי (חוץ מהידיעה שכל חודש בערך יוצא חומרה חדשה ואי אפשר להשיג את הכי טוב לזמן הזה אז מסתפקים במה שיש אם אופציות הרחבה ושידרוגים עתידיים :) ) לכן כמה שאלות לעזרה .

בקשר למעבד : I5 6500 ומעבד I5 6600 ההבדל הוא בערך 100 שח האם זה שווה את הפרש הביצועים או ללכת כבר על ה I5 6600K ? למרות שכרגע לא רואה צורך ב OC (אולי בעתיד בתלות בדרישות ) .

בקשר ללוח אם : GA-Z170MX-Gaming-5 זה בעיקרון מה שלדעתי (אשמח לתיקון או הערות) מצאתי לנכון בתור לוח אם במחיר סביר ואם כל ה"פיצ'רים" שיכנסו למצב עבודה כשהאחרים ימותו (DDR4 , SATA M.2 SSD , SLI GEFORCE ) בנוסף הבנתי שיש לו הכנות שונות כמו ל THUNDERBOLT ולדים אז לא הבנתי איפה ? בנוסף האם יכנס לתוך מארז Carbide Series® Air 240  ללא בעיה עתידית של שני כרטיסי מסך (SLI) ?

בקשר לזוג רמקולים שולחניים במחיר סביר( עד 700 ) אשמח להצעות ?

בנוסף אציין שהנני סטודנט להנדסה , המחשב להלן הוא לשימוש כולל (לא כללי! - משמע , תכנות , חומרה, גרפיקה במידת הצורך משחק , סרטים באיכות 2K 4K 1080, "טווח חיים ארוך" ) אשמח להצעות או תיקונים או הערות .

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים