עבור לתוכן

היי לכולם אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.אז לפני כמה שבועות כל פעם שהמחשב נכנס למצב של Sleeping mode המסך לא היה יוצא ממנו,אין שום תגובה,עכשיו זה יותר גרוע גם שהמחשב מכובה ואני מדליק הוא לפעמים לא עולה. כל פעם אני מכבה ומדליק אותו בצורה גסה וזה צובת לי בלב. החלפתי את הכבל החשמל ואת כבל המסך ולא עזר אחרי זה החלפתי מסך והבעיה עדיין נשארה.אז יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מה היא.חשבתי על להחליף מיקום לכרטיס מסך אבל לא ניראה לי זה אפשרי עם הלוח אם שלי זה ניראה שיש מקום לכרטיס מסך במקום אחד ספציפי.אצרף תמונה ואשמח לעזרה.

הכרטיס מסך שלי הוא GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5

הלוח אם שלי הוא H81M-HDS -ASRock

הספק שלי הוא 500W Xigmatek X-Calibre P

המעבד שלי הוא i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GH  

Windows 10 64 Bit home

בעיה סליפינג מוד.jpg

בעיה סליפינג מוד 1.jpg

נערך על-ידי אורי סלמן

פורסם

תנסה לנתק את הכבל של המסך בלבד ולהחזיר אחרי 10 שניות אולי זה קשור למסך.

אולי זה קשור לספק, בלי קשר לכלום אפילו אם הוא תקין הייתי מחליף אותו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

תנסה לנתק את הכבל של המסך בלבד ולהחזיר אחרי 10 שניות אולי זה קשור למסך.

אולי זה קשור לספק, בלי קשר לכלום אפילו אם הוא תקין הייתי מחליף אותו.

היי. החלפתי כבל מסך וגם כבל חשמל וגם מסך  והבעיה עדיין קיימת זה לא מהמסך זה מהמחשב 

נערך על-ידי אורי סלמן

פורסם

דבר ריאשון הייתי מנסה לעדכן דריוורים לכרטיס מסך

אופציה נוספת שזאת בעיית חומרה:

ספק , אני לא מכיר אותו . מחיפוש מהיר שעשית הוא לא מקבל ביקורות חיוביות. זה ספק גנרי או חצי גנרי וכנראה לא איכותי במיוחד. כמו שנאמר המלצה להחליף ספק לאחד איכותי וטוב מחברה מוכרת ואמינה.

כרטיס מסך , תיארת 2 בעיות שאולי קשורות ואולי לא. כשאין תצוגה בהדלקה תנסה לחבר את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח ותראה אם יש תצוגה. אם יש תצוגה אולי הכרטיס תקול ובגלל זה אתה רואה את התופעות שאתה מתאר. בעקרון צריך לנסות לעבוד אם כרטיס חלופי כמה ימים ולראות אם הבעיות נפתרות. שווה אולי להריץ בדיקת מאמץ לכרטיס מסך ולראות מה קורה.

לוח אם  , אם שום דבר לא עוזר , החשוד האחרון שלי הוא הלוח האם ואז צריך לנסות עם לוח חליפי כמובן.

נערך על-ידי lompy

פורסם

ניסית לעשות מה שרשמתי בזמן שיש בעייה?

פורסם

המחשב הזה בלחץ מגיע ל300W.

הייתי מחליף ספק לא בגלל ההספק שלו אלה בגלל האיכות.
פורסם

יותר פשוט וזול, לקנות סוללה חדשה ללוח.

למרות שלסוללה יש תוחלת חיים ארוכה, יכול להיות שמשהו פרק אותה והסוללה כבר לא בשיא הכוח שלה.

פורסם
  • מחבר

כרגע קרתה פדיחה נוראית לא שמתי לב שהדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן במחשב שלי.. מקווה שזה מה שגרם לבעיה. תודה לעוזרים וחג שמח

נ.ב תודה ל @lompy לא הייתי בודק לולא כתבת שצריך לעדכן את הדרייברים :)

נערך על-ידי אורי סלמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים