עבור לתוכן

חוות דעת על מסך 243V5LHAB של פיליפס

Featured Replies

פורסם

אתה צריך רמקולים מובנים? כי הוא כולל כאלה.

באופן כללי? אל תצפה למשהו מיוחד. יש מסכים טובים ממנו באיזור המחיר, ללא ספק, רק בלי הרמקולים הלא-איכותיים שהוא מציע

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

לא צריך רמקולים מובנים. קניתי מחשב 6700 i7 עם כרטיס מסך GTX 1060. 

האם יש מסך אחר בתקציב של עד 1000 ש"ח שהיית ממליץ עליו (24 אינץ', 1080p)?

הייתי שמח אם אפשר גם להסבר באיזה נתון המסך הנ"ל גבולי?

ראיתי שהוא 1 ms, ככה שאמרו להתאים לFPS להבנתי (הבנתי הלא משהו ;))

שוב תודה,

אורי

פורסם

מה שנקרא gray to gray response time לא ממש צריך לעניין אותך, או אותי, או כל אדם שצריך מסך טוב באמת.

הכל עניין של תקציב בסופו של דבר.

אם התקציב הוא 1000 שקלים, אז בין האפשרויות הטובות ביותר בתקציב יש מסכים כמו ה-P2414H של דל, שהוא מעולה ונמצא היום במחיר מאוד תחרותי. מלבד איכות תמונה טובה ואפשרויות סטנד מעולות יש לו Input lag מאוד נמוך שמתאים לגיימינג.

אני יכול להציע מסכים אחרים כמו ה-SF350 של סמסונג או ה-MP58VQ של LG אבל הם פשוט פחות טובים, זו האמת.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

מה שנקרא gray to gray response time לא ממש צריך לעניין אותך, או אותי, או כל אדם שצריך מסך טוב באמת.

הכל עניין של תקציב בסופו של דבר.

אם התקציב הוא 1000 שקלים, אז בין האפשרויות הטובות ביותר בתקציב יש מסכים כמו ה-P2414H של דל, שהוא מעולה ונמצא היום במחיר מאוד תחרותי. מלבד איכות תמונה טובה ואפשרויות סטנד מעולות יש לו Input lag מאוד נמוך שמתאים לגיימינג.

אני יכול להציע מסכים אחרים כמו ה-SF350 של סמסונג או ה-MP58VQ של LG אבל הם פשוט פחות טובים, זו האמת.

שוב תודה על התגובה!

אם אני מבין ממך - לצורך גיימינג הנתון של ה-Input Lag מעניין אותי, אבל הזמן תגובה לא? מדובר בנתון שיווקי בלבד?

אני תוהה כי ראיתי שכן ממליצים על מסכים עם זמן תגובה מהיר ל-FPS.

שוב תודה,

אורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים