עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-1080GTX

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג לכרטיס הזה(כרגע יש לי 960GTX). השאלה שלי אם הספק כח שלי מתאים:COOLER MASTER GXII 650W

הלוח אם אני בטוח שמתאים(X99)

תודה רבה מראש.

פורסם

צריכה מקסימלית של ה 1080  הוא 180 וואט  , ונווידה ממליצים  ספק של לפחות 500 וואט . 

אז אם יש לך ספק כח איכותי של 650    אז זה מספיק . 

פורסם

^ מחזק, הספק שלך מספיק וחצי.

פורסם
  • מחבר

אני קצת מתלבט...ההבדל בין ה-1080 ל-1070 מצדיק את המחיר? אין לי בעיה לשים את הכסף. אני רק רוצה לדעת שזה משתלם ביחס לביצועים. אני צריך כרטיס טוב למשחקים כמו מאפיה 3.

פורסם

1070 הוא הכרטיס המשתלם ביותר בקטגוריה הגבוהה מבחינת ביצועים למחיר. ההמלצה הכי טובה זה לקנות אותו ולשדרג עוד שנתיים.

אבל חשוב, מה הרזולוציה של המסך שלך והתדר שלו?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של elikh

1070 הוא הכרטיס המשתלם ביותר בקטגוריה הגבוהה מבחינת ביצועים למחיר. ההמלצה הכי טובה זה לקנות אותו ולשדרג עוד שנתיים.

אבל חשוב, מה הרזולוציה של המסך שלך והתדר שלו?

1920x1080

60 הרץ

מדובר ב-EIZO FS2434

פורסם

אם לא מתוכנן לך שדרוג מסך, אז לך על 1070.

1080 יהיה אוברקיל רציני.

בעצם, למה לשדרג? 960 אמור להתמודד עם מסך כזה במידה סבירה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של elikh

אם לא מתוכנן לך שדרוג מסך, אז לך על 1070.

1080 יהיה אוברקיל רציני.

בעצם, למה לשדרג? 960 אמור להתמודד עם מסך כזה במידה סבירה.

נכון,פשוט אני רוצה לעמוד בדרישות המקסימום של משחקים כמו מאפיה 3. אני עומד בכל הדרישות חוץ מהכרטיס מסך(דורשים זיכרון כרטיס של 4GB ול-960 יש 2GB). שקניתי את המחשב( מאייבורילפני שנה וחצי)הוא עלה קצת יותר מ- 8000 ועם מסך 11000 בערך,אבל הכרטיס הוא יחסית חלש. לא אני בחרתי אותו. ביקשתי מחשב למשחקים והכניסו לי אותו(מן הסתם הייתי גם צריך להתפשר על משהו כי אי אפשר שכל הרכיבים יהיו מעולים רק עם סכום כזה, אולי בארה"ב כן..פה דופקים את האנשים עם המחירים..בארה"ב עולה ב-30-40 אחוז פחות בערך החומרה)

פורסם

באופן כללי לא הייתי משדרג כרטיס בשביל משחק שעדיין אין לך אותו - קודם כל תראה איך הוא רץ אצלך ואז אם צריך, אז תשדרג.

תמיד אפשר להוריד את ההגדרות לHIGH, ולהעיף MSAA.

ספציפית לגבי מאפיה 3, הוא לא משחק דורש, ונכון להיום הוא בכלל מוגבל ל30FPS, מחכים שיעיפו את הנעילה הטפשית הזאת.

בקיצור, עצה שלי - אל תמהר לשדרג על סמך הודעות ממפתחות המשחקים, ואם בכל זאת תחליט שכן, אז 1070.

לגבי המחירים בארץ ובחו"ל - היו פה בפורום מיליון דיונים על זה, ואין מה לעשות, הדרך היחידה להשפיע על המחירים בארץ היא להזמין מחו"ל, יש אנשים שלוקחים את הסיכון ויש כאלה שיעדיפו שלא.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של elikh

באופן כללי לא הייתי משדרג כרטיס בשביל משחק שעדיין אין לך אותו - קודם כל תראה איך הוא רץ אצלך ואז אם צריך, אז תשדרג.

תמיד אפשר להוריד את ההגדרות לHIGH, ולהעיף MSAA.

ספציפית לגבי מאפיה 3, הוא לא משחק דורש, ונכון להיום הוא בכלל מוגבל ל30FPS, מחכים שיעיפו את הנעילה הטפשית הזאת.

בקיצור, עצה שלי - אל תמהר לשדרג על סמך הודעות ממפתחות המשחקים, ואם בכל זאת תחליט שכן, אז 1070.

לגבי המחירים בארץ ובחו"ל - היו פה בפורום מיליון דיונים על זה, ואין מה לעשות, הדרך היחידה להשפיע על המחירים בארת היא להזמין מחו"ל, יש אנשים שלוקחים את הסיכון ויש כאלה שיעדיפו שלא.

זה מה שאני הולך לעשות-איזה כרטיס שאני לא אקנה,אני אקנה מEBAY. גם עם המכס אתה יוצא עם מאות שקלים פחות.

פורסם

בלי קשר לדיון, אישית אני מעדיף לקנות מאמאזון, כי שם הם מראש מציגים את המחיר הסופי כולל משלוח ומס. הם משלמים מע"מ בשבילך ולא צריך להסתבך אחרי זה עם עיכובים במכס.
אמאזון פריים נחשבים לנותני שירות מצוינים.
איביי קניתי פעם אחת, ואמנם הכל הלך חלק, עדיין ההעדפה שלי כלפי אמאזון.

אה ותהנה מהכרטיס החדש!

פורסם
  • מחבר
ציטוט של elikh

בלי קשר לדיון, אישית אני מעדיף לקנות מאמאזון, כי שם הם מראש מציגים את המחיר הסופי כולל משלוח ומס. הם משלמים מע"מ בשבילך ולא צריך להסתבך אחרי זה עם עיכובים במכס.
אמאזון פריים נחשבים לנותני שירות מצוינים.
איביי קניתי פעם אחת, ואמנם הכל הלך חלק, עדיין ההעדפה שלי כלפי אמאזון.

אה ותהנה מהכרטיס החדש!

יש את ה-GLOBAL SHIPPING PROGRAM באייבי למרות שזה בעייתי,המיסים מחושבים לך. אמאזון גם מצוין,אני קונה שם בלי לשלם על המשלוח. אני אומר להם שהמשלוח לישראל יקר ואומרים לי ONE TIME EXCEPTION ומוותרים על המשלוח חחח

פורסם

רק לי מפריע שהוא קנה מחשב ב-8000₪ ולא הכניסו לו לפחות GTX970?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

תכלס הבחור מעליי צודק, אלא אם כן אמרת להם מפורשות שיש לך עוד שימושים למחשב חוץ מגיימינג, שידרשו מעבד מרובה ליבות, אז לא הייתה הצדקה לX99 עם כזה כרטיס מסך.

אם זה אכן המצב אז תרשום פה מה החנות כדי שנתרחק ממנה, שיימינג מגיע להם.

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את ה-GTX1070 ACX 3.0 של EVGA ב-2500 מאייבורי. אמר לי שם הנציג שאין טעם ב-1080. תודה רבה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים