עבור לתוכן

מפרט חלקי למשחקים לא כולל ציוד הקפי ב 2K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל:

AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ

8GB RAM

500W Seasonic

250GB Samsung SSD

1TB HD

GTX 560 TI 1GB

המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד.

חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד.

לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת).

שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר שאקנה משהו מעבר ל 1080P אם בכלל?

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב - בעיקר משחקים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) 1080P

3. איך צורך בציוד היקפי

4. אין צורך לכלול הארד דיסק ואולי כרטיס מסך וספק(הסבר למעלה)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא פריק של OC, קל עד בינוני אם זה יכול באמת לעזור בלי מאמץ רב.

7. אין צורך לכלול תוכנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור נתניה, חנות מועדפת TMS אבל לא חובה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מנסיוני זה לא השתלם עד היום, אבל אם יש אפשרות אז כמובן שכן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הכל למעלה =]

תודה רבה,

דניאל.

פורסם

ממש דילמה כי בנוסף למעבד גם הכ. מסך חלש ואם תחליף רק את המעבד עם הלוח וזיכרונות המשחקים עדיין ייקרטעו אבל אם תלך הפוך ותיקח כ. מסך חזק כמו GTX 1070 סביר שזה ייתן הרבה יותר פוש בגיימינג אבל עד כמה שאני יודע למעבד הזה אין SSE4.2 ותהיה בעיה להפעיל את Quantum Break ולך תידע אם גם משחקים אחרים שייצאו לא ידרשו את זה.

כרטיס כזה:

https://www.tms.co.il/product/16417

בכל מקרה את החלקים החדשים שתקנה תוכל להעביר למחשב החדש.

האופציה ההכי טובה היא להחליף גם מעבד וגם כ. מסך בדומותו של GTX 1060 שלגמרי יספיק ל 1080P אבל זה כבר יהיה קצת יותר יקר:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1059 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4
זכרון: 169 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 1329 ₪ - * מבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 2606 ₪ למזומן  
 2658 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

היי,

הייתי די בטוח שהכרטיס מסך שלי יספיק לגיימינג ב1080P. הכרטיס שלי בשילוב המחשב שהכרכת לא יהיה שיפור משמעותי בביצועים?

לא יהיה חכם להישאר איתו עוד שנה במידה והוא לא יספק אותי להחליף אותו גם?

כמו כן התכוונתי להשאיר את המחשב הישן עובד ורק להוסיף לו איזה הארד דיסק ישן, לכן חסר במפרט שהרכבת ספק ומארז.

אבל לפי התקציב שלי והמפרט שהרכבת אני מבין שזה טו מאצ' אם אני באמת רוצה להתקדם.

נערך על-ידי EpoXi

פורסם

מחשב מעולה, במצב הגרוע אם המחשב זז לאט במשחקים  תוריד רזולוציה וניגמר הסיפור

פורסם

BF 1 דורש מינימום GTX660 עם מעבד 6600K.

כאשר יש עדיפות למעבד i7 עם 16 גיגה ראם ו GTX 1060. 

גם אם תצליח להפעיל אותו עם 560Ti כניראה שלא תאהב את מה שתראה אבל אתה צריך להחליט מה לעשות בנידון.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שעשית חושבים.

הגעתי למפרט הזה. כן המחיר לא קרוב לתקציב שהצבתי בהתחלה, אבל נהיה ריאלים.

יכול להיות שאקנה בהתחלה הכל חוץ מכרטיס המסך ואתקדם משם.

לא מצאתי את הבאנדל שצירפת של המעבד ולוח האם אז בחרתי אחד אחר.

בחרתי קירור איכותי יותר כי חשוב לי השקט וגם אופיציה ל OC, ולגבי OC, האם הלוחות הזולים האלה מאפשרים בכלל OC, והאם כדאי להיכנס לזה?

כמובן אשמח לטיפים לשיפור.

logo-dark.png

מעבד: 859 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 339 ₪ - * מבצע * - MSI B150M PRO-VD (DDR4) S1151 
זכרון: 309 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 1329 ₪ - * חדש במבצע * - Palit GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan
באנדל (מארז + ספק): 349 ₪ - * חדש במבצע * - Antec VSK-4000 (USB3) + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC
קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 

מחיר סופי: 3384 ₪ למזומן  
 3451 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי EpoXi

פורסם

כדי לבצע אוברקלוק צריך מעבד עם מכפלה פתוחה (עם סיומת K) ולוח אם על בסיס Z170 למרות שאפשר גם עם לוחות Z170 מיוחדים ומעבד רגיל אבל כל אלה יקרים והתוספת ביצועים לא תהיה משמעותית.

אין לך תקציב גדול לכן צריך להתמקד בעיקר - כ. מסך משתלם ומעבד שלא יוצר צוואר בקבוק וחוסר התאמה למשחקים כבדים.

הקירור מעבד שבחרתי לגמרי מספיק ל i5 רגיל ויהיה שקט ויעיל.

בהתחלה אפשר גם להסתפק ב 8 גיגה זיכרון, תמיד תוכל להשלים בהמשך.

מעבד: 1059 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + ASUS H110M-K DDR4
זכרון: 185 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
כרטיס מסך: 1329 ₪ - * מבצע * - Gainward GeForce GTX1060 6G D5 1506MHz-1708MHz Dual-Fan
באנדל (מארז + ספק): 349 ₪ - * מבצע * - Ippon RTX BLUE (2x120mm) +  Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 2971 ₪ למזומן  
 3030 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה על התשובות.

יש סיבה שהחלפת את מהארז של ANTEC שבחרתי? ה Ippon הזה לא מצא חן בעייני.

ועוד שאלה. מידי כמה זמן הממליצים פה משנים את ההמלצה שלהם איפה לרכוש מחשבים. פעם זה היה TMS ואז RSM, PLOTTER וכו', יש סיבה?

פורסם

אני לא אוהב את VSK4000 כי הוא עם ספק עליון וזה לא בריא כי ידוע שהחום עולה למעלה ויכול לפגוע בספק. בנוסף יש לו מקום רק ל 2 מאווררים כאשר כלול רק 1 וזה אומר שתהיה מערכת חמה מידי.

עד כמה שאני מבין ב RTX הספק ממוקם למטה, מקסימום תשאל בחנות. בכל מקרה זה מארז זול וטוב עם 2 מאווררים ו USB3 .

באנדל עם VSP5000 שהוא מצוין יעלה 410 שקלים.

כל החנויות טובות ואם אתה רוצה תשווה מחירים ותראה איפה ייתנו לך את ההכי זול אבל לא ממליץ לך לרדת ברמת הרכיבים.

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שהVSK4000 הוא עם ספק עליון. תודה על התשובה, אלך על VSP5000, הוא גם בסגנון שאני אוהב.

שוב תודה על כל העזרה.

מחר אגש לחנות וכניראה ארכוש את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים