עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד למידול קל בתלת ועיצוב גראפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + מידול ועיצוב קלים בתלת (בעיקר)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

פוטושופ, אילוסטרייטור,מאיה,מאדבוקס,זיבראש,יוניטי,אנריל שימוש תדיר-כבד (סטודנט לפיתוח ועיצוב משחקים)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב מיועד לשימוש למידול קל (לא סופר היי פולי) ועיצוב מודלים בתלת וכתחנת עבודה ביניים בין המכללה למחשב הנייח בבית ולכשאני מתקשה לעבוד בבית(לצערי די הרבה) אז לצאת עם הנייד ולעבוד עד כמה שאפשר בסיפרייה\בית קפה.

נדרש מחשב מרובע ליבות, אזור ה16 גיגה ראם וכרטיס מסך יעודי (עדיף אנוידיה עקב תאימות פלאגינים) ועדיפות ענקית לSSD (כמעט כדרישה).

בתגובה למטה יש 3 אופציות שנראות לי אשמח לדעתכם עליהם או הצעות אחרות.

פורסם
  • מחבר

מכיוון ואין אפשרות באמת למצוא מחשב מותאם לשימוש הזה במחיר הזה אז אני מסתכל על מחשבי "גיימינג" (גם בכל זאת לומד פיתוח ועיצוב משחקים :P )

כרגע ההתלבטות היא בין  GL552VW של אסוס ובין אחד מסדרת y700 של לונובו, מי מהם כדאי יותר לדעתכם או אם יש מחשב אחר דומה לאלו?

ניראה שגם HP Pavilion Omen 15-AX003NJ  אופציה טובה למדי (אומנם 12 גיגה ראם וה960M הוא 2GB אבל המחשב דק וקל יותר מהאסוס והלונובו וSSD גדול יותר).

פורסם
  • מחבר

UP.
אשמח לעזרה כל שהיא,דעה על המחשבים ששאלתי עליהם או הצעה למחשב אחר.

פורסם

אין פה הרבה מה להגיד ,כבר מצאת בעצמך בערך את כל האופציות הקיימות בתקציב שלך לדרישות שלך.

המחשבים מתחרים על אותו סגמנט ואין הבדל משמעותי בינהם.

או שתיקח את המחשב שנותן לך את החומרה החזקה ביותר בתקציב או שתלך על המחשב הקל ביותר,שיקול שלך.

אם המקסימום הוא 5000 בלי חריגות אז אני לא מכיר עוד משהו שאפשר להמליץ עליו. יש את ASUS ZenBook Pro UX501 ששוקל 2.05 קילו שבתצורה בסיסית נכנס בתקציב אבל בתצורה שביקשת יעלה לכיוון ה 6000 ויותר.

http://ksp.co.il/?uin=30673&select=.268..271..211..2175..853.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים