עבור לתוכן

מערכת סטריאו לבית -חדש בנושא-

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הגולשים שנה טובה. 

אני רוצה לקנות רסיבר/מגבר לבית שישמש כמערכת סטריאו וכנגן כאחד 

שגם אוכל לראות איתו סרטים ולהנות מהחוויה ולהשמיע בו גם שירים ואפילו קריוקי מפעם לפעם, 

עכשיו , כמו שציינתי בכותרת אני חדש בנושא ואני רוצה לדעת מה מומלץ לרצונות שלי 

ולמה זה מומלץ כמובן 

כמוכם הייתי גם רוצה להתחיל להבין אז אם תוכלו, לתת לי כיוון שאוכל ללמוד ממנו. 

אני רוצה מגבר שיחזיק ולא יהרס מהר אבל שיהיה זול עד 2000 שח תודה מראש לעוזרים

פורסם

אילו רמקולים יחוברו לו? האם אתה מתכוון להשמיע תכנים ממחשב\נגן חיצוני\מדיה חיצונית?

פורסם
  • מחבר

רמקולים בינוניים של מערכת קודמת בערך 30-40 וואט כי המערכת הייתה 250 וואט 
מדיה חיצונית-פאלפון,

מחשב-בשביל הקריוקי 

וטלויזיה בגללה בעיקר שיהיה סראונד

פורסם

מה דגם הרמקולים?

פורסם
  • מחבר

SONY היית מעדיף שאשלח תמונה?

פורסם

מה שחשוב היתנגדות הרמקולים, ואיכותם. 

רמקולים עם היתנגדות גבוהה יותר(8 אום) , הינם יותר איכותים ממקבילים בעלי הינגדות 4 אום.

מערכת 2.1 איכותית 330 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698

אצלי בעבר רכשתי רסיבר LENCO של 25W RMS לכל ערוץ, ו2 רמקולים DOME תהודה עץ ב800 ש"ח.

פורסם

אין שום קשר, ולו הקל ביותר, בין התנגדותם החשמלית (עכבה, יש לדייק) של רמקולים לבין איכותם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Fkl0ster

אין שום קשר, ולו הקל ביותר, בין התנגדותם החשמלית (עכבה, יש לדייק) של רמקולים לבין איכותם.

אז לשלוח לך תמונה? 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של see the magic

מה שחשוב היתנגדות הרמקולים, ואיכותם. 

רמקולים עם היתנגדות גבוהה יותר(8 אום) , הינם יותר איכותים ממקבילים בעלי הינגדות 4 אום.

מערכת 2.1 איכותית 330 ש"ח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698

אצלי בעבר רכשתי רסיבר LENCO של 25W RMS לכל ערוץ, ו2 רמקולים DOME תהודה עץ ב800 ש"ח.

אני עוד מאט אשלח תמונה שתבינו על מה מדובר אני לא כזה מבין פשוט

פורסם

הערה ל- Fkl0ster

לדעתי הינך טועה, 

ברמקולים 8 אום יש יותר סלילים מאשר רמקולים 4 אום. ולכן בתאוריה הינם יותר רגישים לאות.

ולכן אם נגיד ואזרים 1 מילי אמפר של גל שמע, ברמקולים של 8 אום העוצמה תהייה יותר חזקה מ4 אום.

פורסם

אין שום קשר, ולו הקל ביותר, בין עוצמת השמע של רמקולים לבין איכותם (עזוב את זה שהנתון אליו אתה מנסה להתייחס הוא הנצילות ולא העכבה).

פורסם

לא אמרתי שיש קשר בן עוצמה לאיכות. 

ציינתי שבינתן 2 רמקולים 4 אוהם 8 אוהם . 8 אוהם יש פי 2 יותר סלילים .

מאיכות שמיעה בלבד, איכותם של רמקולים 8 אוהם יותר טובה.

יש כוח אלקטרומנטי יותר חזק בכל אות (באותו זרם) , ולכן רמקולים אילו יותר רגישים לשינוים בזרם ולכן תחום יותר רחב של צלילים

פורסם
ציטוט של Fkl0ster

פורסם

יש קשר, ראה נימוק.  אם אין קשר, תסביר לי מדוע אין רמקולים של 1 אוהם או 2 אוהם. מדוע קבעו 4 אוהם או 8 אוהם

פורסם

לא קבעו את זה, זה הפך לקונבנציה מכל מיני שיקולים ונסיבות היסטוריים. מה גם ש-4 ו-8 הם רק הקצוות של הספקטרום (וגם אלו חסמים גמישים, כתלות בטכנולוגיה של הרמקולים) - רמקולים בפועל מציגים עכבה משתנה ביחס לטווח התדרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים