פורסם 2016 באוקטובר 39 שנים שלום, אני מחובר כיום לתשתית הוט דרך מודם HOTBOX ונתב TP-Link TL-WR1043ND. לאחרונה אני סובל מבעיות WiFi עם הנתב שמצריכות Restart לנתב כל כמה שעות. מעוניין להחליף לנתב חדש. אני מחובר במהירות 100MB להוט. בבית יש טלוויזיה, קודי ו-XBOX שמחוברים ישירות לנתב + מספר צרכני WiFi (טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ...). הדירה היא חד-קומתית, כ-100 מ"ר. האם עדיף נתב + מודם משולבים או להישאר עם המודם של הוט ולהחליף רק את הנתב? איזה חומרה מומלצת? מחיר עד אזור ה-500 ש"ח. אפשרי לרכוש גם מחו"ל אם יש מוצרים עדיפים על המוצרים בארץ. תודה, רוני
פורסם 2016 באוקטובר 189 שנים מחבר קניתי את ה-Archer C7. התקנתי אותו והגדרתי את המכשירים התומכים לעבוד ברשת 5G. במשך כמה ימים חוויתי מדי פעם תקיעות של הרשת. התופעות כללו: אי התחברות של מכשירים ל-WiFi ניתוק מהאינטרנט הקצאת כתובות רשת שלא באזור הכתובות הסטנדרטי בכל הפעמים האלו הפתרון היה אתחול מחדש של הנתב. קראתי בפורומים של TP-LINK שיש בעיות עם ה-Firmware של הנתב בתמיכה ב-5G. אני עובד עם ה-Firmware שהגיע עם הנתב 3.14.3 Build 150617 Rel.40547n . האם כדאי לשדרג? לא ראיתי שדרוג Firmware באתר התמיכה הישראלי של TP-LINK אבל יש גירסה מתקדמת יותר באתר האמריקאי. האם יש המלצות נוספות? תודה וחג שמח. רוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.