עבור לתוכן

לוח אם נפטר בפעם הרביעית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי.

אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156.

הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש.

בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב.

אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם זה משהו שקשור לרשת החשמל שלי? האם הלוחות האלו פשוט היו גרועים מחורבנים ובאיכות ירודה? 

אני מפחד שזה קשור לחשמל שלי בבית , אולי הוא מקבל קצר או משהו מסוים שגורם לו ליפול אחרי מספר חודשים ולא לשוב אלינו..

תודה לכולם וחג שמח. 

פורסם

מה הספק?

פורסם
  • מחבר

550W, מספיק בהחלט למערכת שלי..

I5 3570

GTX 760 

פורסם

לא בהכרח משנה ההספק , מי יצרן הספק ומה הדגם ?

המערכת ישנה יחסית וייתכן שקיים אצלך ספק ללא pfc ( ייצוב מתחים ) ואז באמת כאשר יש כל מיני עליות וירידות ברשת החשמל הספק לא מפצה על זה והתנודות הללו מועברות היישר אל רכיבי המחשב .

פורסם

.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Works4me

לא בהכרח משנה ההספק , מי יצרן הספק ומה הדגם ?

המערכת ישנה יחסית וייתכן שקיים אצלך ספק ללא pfc ( ייצוב מתחים ) ואז באמת כאשר יש כל מיני עליות וירידות ברשת החשמל הספק לא מפצה על זה והתנודות הללו מועברות היישר אל רכיבי המחשב .

מה קורה גבר? (-:

כן, זה נכון.. הספק של Seasonic ולמרות הדעה הרווחת שהם אמינים וטובים אני חולק על כך כי יצא לי לראות במקום שעבדתי בו 2 ספקי כוח שלהם חדשים מהקופסה פשוט מתים מהקופסה.

בכול מקרה אתה כבר יודע שאני מתכנן מערכת חדשה אז זה לא משנה, מה שכן משנה זה האם זה עלול לקרות גם במערכת החדשה? כי הרכיבים שם יהיו יקרים פי 4.

פורסם

doa יש בספקים של כל החברות ובכל טווחי המחירים.

ניתן לקנות מגן מתח עם ניתוק והשהייה ממתח גבוה או נמוך.

מומלץ vdps של qprotectors עם השהייה של 10 או 15 שניות.

vdp השהייה של 4 דקות.

אני שם אותם בכל המכשירים שחשובים לי בבית, יש גם מגינים בחשמל ראשי של הבית, לא בקיא בהבדלים ומה עדיף.

פורסם

מתוך חוקים ותנאי השימוש:

ציטוט

דאבל פוסטינג:
חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.
דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! 

קישור לדיון השני:

https://hwzone.co.il/community/topic/572266-לוח-אם-נפטר-בפעם-הרביעית/#comment-5027429

ננעל.

• smalul locked this דיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים