פורסם 2016 בספטמבר 279 שנים אם אתה מתכנן לקנות אותו, אז לא משתלם לקנות אותו עכשיו, יש שם כרטיס מסך שכבר יצאו עדיפים ממנו. לתת הערכת מחיר לדבר כזה? כנס לאתר של חנות מחשבים ובנה אותו. רוצה לדעת כמה ביד שניה? בערך 15%-30% פחות. אם אתה רוצה יעוץ אמיתי ענה על השאלון שבחוקי הפורום Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 279 שנים מחבר ציטוט של OR2OOO אם אתה מתכנן לקנות אותו, אז לא משתלם לקנות אותו עכשיו, יש שם כרטיס מסך שכבר יצאו עדיפים ממנו. לתת הערכת מחיר לדבר כזה? כנס לאתר של חנות מחשבים ובנה אותו. רוצה לדעת כמה ביד שניה? בערך 15%-30% פחות. אם אתה רוצה יעוץ אמיתי ענה על השאלון שבחוקי הפורום Sent from my SM-G930F using Tapatalk קודם כל תודה רבה אבל לא מצאתי בשום אתר את אותם הרכיבים אם תוכל בערך להגיד לי מה המחיר +- זה יעזור (לגבי הכרטיס מסך אני מתחשב גם בכמה אני יכול להוציא על המחשב זה ברור לי שיצאו יותר טובים ממנו )
פורסם 2016 בספטמבר 279 שנים אני מדבר על טובים ממנו באותו טווח מחירים. תענה על השאלון שבחוקי הפורום, ותעזור לנו לעזור לך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
פורסם 2016 בספטמבר 279 שנים מחבר ציטוט של OR2OOO אני מדבר על טובים ממנו באותו טווח מחירים. תענה על השאלון שבחוקי הפורום, ותעזור לנו לעזור לך. Sent from my SM-G930F using Tapatalk סליחה על הבורות נכנסתי לחוקי הפורום ולא ראיתי שאלון...
פורסם 2016 בספטמבר 279 שנים https://hwzone.co.il/community/index.php?/topic/461551-חוקי-פורום-מפרטי-מחשב-+-שאלון---חובה-לקרוא! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.