עבור לתוכן

מבקש מיפרט למחשב נייח לשימוש ביתי. תקציב של בסביבות 8K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש.

מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי.

שימושים:

צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ.

גלישה באינטרנט.

תוכנות משרדיות.

גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות.

אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכובדת, לפחות 5 או 6 שנים.

מעוניין במעבד אינטל. לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג אבל כן מעוניין במעבד מכפלה פתוחה K אם יש לו תדרי עבודה מהירים יותר ממעבדים אחרים מקבילים לו.

מעוניין בלוח אם עם מספר גדול של חיבורי USB3.

מעוניין בכרטיס מסך של Nvidia.

מעוניין בכרטיס קול איכותי.

מעוניין בצורב BD.

מעוניין במחשב יחסית שקט.

לא מעוניין במארז עם שלל נורות ואפקטים אור-קוליים. (לא צריך יותר מנורית אחת שמראה אם המחשב דלוק או כבוי, ונורית שנייה שמראה אם יש פעילות של הדיסק הקשיח).

דרושה מערכת הפעלה windows ותוכנות אופיס. רצוי windows7 אבל אם אין ברירה אקח גם windows10. לא מעוניין ב- windows8.

אשמח לקבל המלצות על מחשב "שלם", כלומר לכל הרכיבים – מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק כוח, דיסק קשיח, מארז, כרטיס מסך, כרטיס קול, צורב BD, וכל דבר אחר.

יש לי מדפסת, עכבר ומקלדת שעובדים לא רע, את כל השאר אני רוצה להחליף...

אני חושב על תקציב של 8,000 – 9,000 ₪. אם אפשר להרכיב מחשב איכותי וחזק בפחות כסף, יופי. אם צריך לחרוג מהתקציב, אני מניח שאפשר להגיע גם עד 10,000 ₪.

המחשב הנוכחי שלי הגיע לשיבה טובה אבל עכשיו סובל מהרבה תקלות וקריסות שהתחילו לפני כחודשיים ורק הולכות ומתגברות. אני צריך להחליף אותו במיידי,  לכן אני לא מעוניין לקבל המלצות בסגנון "חכה עוד 3 חודשים עד שיצאו כרטיסי מסך מוזלים חדשים לשוק הביניים" או "תמתין 6 חודשים עד שיצא הדור הבא של מעבדים בארכיטקטורה חדשה". בנסיבות רגילות הייתי מעדיף להמתין כמה חודשים ולקנות רכיב יותר חזק / זול / איכותי בהשוואה לרכיבים שזמינים היום, אבל לצערי אין לי אפשרות לחכות. המחשב הנוכחי קורס ואני צריך מחשב חדש. עכשיו.

אשמח להמלצה על חנויות שיכולות לספק את כל הנ"ל וגם להרכיב את המחשב.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים