עבור לתוכן

HP DV6 2130EJ - SSD

Featured Replies

פורסם

אהלן , 
ברשותי נייד מסוג HP DV6 2130EJ , שעליו מותקן כונן קשיח מסוג Hitachi - HTS725050A9A364 , השאלה היא איזה כונן SSD עד 120 ג'יגה יוכל להתאים לנייד הזה ? 

תודה על צומת הלב , בברכה רוס 

:x

פורסם

כל "SSD SATA 2.5 רגיל יתאים אבל בכל מקרה לא הייתי ממליץ על SSD כל כך קטן, המחיר ל-250 גיגה הוא כזה שנפחים קטנים יותר לא משתלמים, גם הביצועים שלהם נמוכים יותר וגם אורך החיים שלהם קצר יותר. יש לך שתי אפשרויות מבחינת התקנה, הפשוטה זה במקום הקשיח הקיים ואז אתה בטח תרצה נפח גדול יותר כדיסק יחיד במערכת, השניה זה במקום הצורב DVD ותצטרך לקנות מתאם מיוחד בשביל זה.

פורסם

:jafafa:

פורסם
  • מחבר

ראשית כל תודה על התגובה , 

ברמת העיקרון אני רוצה לעשות שיכפול מהדיסק קשיח של ה-HDD לכונן SSD - המערכת הפעלה עליו חדשה , הותקנה לפני כמה ימים.

כשאתה אומר 2.5 - כוונתך לגודל הפיזי שלו , כן?

אז בעצם מה שאתה אומר זה שכל כונן בגודל של 2.5 יתאים? , השאלה שלי נובעת מכך שהלוח מאוד ישן.

לצורך העניין הכונן הזה יתאים ללוח הזה?

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16081

תודה B|

פורסם

2.5" זה הגודל הרגיל של כונן בנייד זה גם הגודל הסטנדרטי של SSD לא צריכה להיות לך בעיה עם זה. כן ה-SSD בקישור אמור להתאים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ros_89

ברמת העיקרון אני רוצה לעשות שיכפול מהדיסק קשיח של ה-HDD לכונן SSD - המערכת הפעלה עליו חדשה , הותקנה לפני כמה ימים.

כשאתה אומר 2.5 - כוונתך לגודל הפיזי של

תודה חבר - ירגיש משעותית את ההבדל בנייד מיושן שכזה ?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ros_89

כשאתה אומר 2.5 - כוונתך לגודל הפיזי של

פורסם
  • מחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים