עבור לתוכן

צפייה בוידיאו 4k עם מחשב ישן

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים .

עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK?

אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.

פורסם

אם המסך גם בן 6 שנים אזי אין שום סיכוי שהוא מסוגל להציג רזולוציה כזאת, וככל הנראה גם הכרטיס מסך שברשותך אינו מסוגל.

פורסם

למה לדבר באוויר?

תן דגם כרטיס.

מסך כמובן שתצטרך חדש תומך.

פורסם
  • מחבר

מסך חדש אני קונה ממילא .

תקן אותי אם אני טועה אבל גם אם הכרטיס מסך אינו תומך חומרתית בפיענוח 4k , עדיין המעבד יכול לעשות זאת .

לא אכפת לי שהעומס על המעבד יהיה קרוב ל-100 אחוז , כי גם כך אין כוונה להריץ תוכנות נוספות תוך כדי הצפייה .

פורסם

בכלל לא בטוח שהמעבד יעמוד בזה.

פורסם
  • מחבר

מדובר במעבד  אינטל dual core מלפני כ- 7 שנים , לא זוכר מה הדגם המדוייק.

כרטיס מסך ati 2900 .

פורסם

לא תצליח לנגן 4K על החומרה הזאת.. אבל אתה כן יכול לקנות כרטיס מסך זול כלשהו עם חומרה שמסוגלת לפענח 4K במקודד ה-H.264 שהמצלמה מצלמת ולנגן בלי בעיה גם עם ה-Potato PC שלך. 

מה שכן בכל מקרה בצילומי ספורט מהירים, אני מניח שתהנה הרבה יותר לראות תוכן שמצולם ב-1080P עם 60FPS ולא 4K ב30FPS.. 

פורסם
  • מחבר

אבל מרבית המצלמות הדיגיטליות ומצלמות הקסטרים מצלמות 4k ב 30 פריימים לשנייה בלבד וממילא מרבית האנשים קולטים מהירות זאת כתמונה חלקה .

שים לב שגם סרטים מצולמים במהירות זאת .

כנראה שיש לכך סיבה ....

פורסם

מצלמה שיכולה לצלם ב-4K יכולה לצלם גם ברזולוציה נמוכה יותר.. ה-Hero 4 Black מאפשרת מגוון רחב של רזולוציות..

תעיף מבט בסרטון הזה

תראה איזה הבדל .. 

סרטים זה סרטים, חוק ה-24FPS נתקע משנים עבר כשבאמת היו מגבלות טכניות ו-24FPS היה מן פשרה שנראת "טוב מספיק" לעין האנושית, היום אנחנו כבר לא בשנות ה-60 וה-70.. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים