עבור לתוכן

המלצה למסך 27" 1440p עם ריפרש רייט גבוה

Featured Replies

פורסם

בעקבות הדיון הקודם שפתחתי מחפש כמה הצעות לגבי מסך חדש שיתלווה כנראה לgtx 1080 (אלא אם כן תהיה הצעה מעניינת מamd בחודש הקרוב) 

מחפש מסך 2k, כמובן עדיפות לפאנל IPS וקצב רענון גבוה (90hz+).

עדיפות להזמין מהארץ, לא ממש משנה מאיפה. 

תקציב סביבות 3000 בלי להגזים אם יש חריגה. 

כרגע אני מסתכל על ה Dell S2716DG, שמצד אחד הוא עם G SYNC ורענון של 144HZ ומצד שני הוא בכל זאת פאנל TN. בנוסף מסתכל גם על הMG279Q שהוא טיפה יותר יקר, עם FreeSync אבל פאנל IPS. 

הצעות מישהו? 

פורסם
  • מחבר

Bump

פורסם

לגבי השאלה שלך על DELL, אם אתה הולך להיות היחיד שמשתמש במסך הזה כשאתה יושב מולו, הTN לא יפריע לך, הצבעים טובים מאוד חוץ מזה שהייתי רוצה יחס ניגודיות טיפה יותר טוב.

אם אתה תסתכל עליו הרבה מזוויות שונות או שתצפה בסרטים עם עוד אנשים, אל תלך על פאנל TN.

GSYNC\ FRESYNC, זה כבר תלוי בכרטיס מסך שאתה משתמש בו\ עתיד להשתמש בו.

אם אתה סגור על נוידיאה אני כן ממליץ על GSYNC אם כי זה לא MUST.

יש כאן דיון לגבי המסך הזה וגם כתבתי שם ביקורת אישית עליו (עמוד 3).

פורסם
ציטוט של elikh

לגבי השאלה שלך על Dell, אם אתה הולך להיות היחיד שמשתמש במסך הזה כשאתה יושב מולו, הTN לא יפריע לך, הצבעים טובים מאוד חוץ מזה שהייתי רוצה יחס ניגודיות טיפה יותר טוב.

אם אתה תסתכל עליו הרבה מזוויות שונות או שתצפה בסרטים עם עוד אנשים, אל תלך על פאנל TN.

GSYNC\ FRESYNC, זה כבר תלוי בכרטיס מסך שאתה משתמש בו\ עתיד להשתמש בו.

אם אתה סגור על נוידיאה אני כן ממליץ על GSYNC אם כי זה לא MUST.

יש כאן דיון לגבי המסך הזה וגם כתבתי שם ביקורת אישית עליו (עמוד 3).

99% מהזמן אני לבד על המחשב ככה שזו הסיבה העיקרית בגללה חשבתי על לקחת פאנל TN. מצד שני ראיתי מזמן את התגובה שלך וזה קצת גרם לי לחשוב לגבי המסך.
גם לדעתי הGSYNC לא הכי חשוב לי למרות שלפי חברים שיש להם מסכי G-SYNC אומרים שהשיפור הוא משמעותי ואני ארגיש אותו. הקטע הוא שבמקביל אני עובר מ1080p ל2K וגם מגדיל את המסך ועובר מאיזה פאנל לא ידוע לTN.

פורסם

^

אחי אני לא מבין מה ההתלבטות, אתה במצב הרבה יותר טוב ממה שאני הייתי בו כשתלבטתי מה לקנות.

יש לך חברים שיש להם את הדברים האלה!

לך אליהם, שחק קצת עם ובלי GSYNC, תחליט אם חשוב לך.

כנ"ל לגבי הפאנלים.

כל הנושא של מסכים סופר אינדיבידואלי, ורק אתה יכול להחליט מה אתה אוהב יותר ומוכן להתגמש בשבילו במחיר.

הבעיה בארץ שאין לך תצוגות כמו בחו"ל שאתה יכול לבוא ולהתרשם כמו שצריך מכל דבר, למזלך יש לך חברים גיימרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים