עבור לתוכן

בעיה בתוכנת BitTorrent

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי הוא חלק מרשת של שלושה מחשבים כמחשב אחד מחובר לאינטרנט ישירות (לא המחשב שלי) והשאר מחוברים אליו בעזרת hub. התקנתי את תוכנת BitTorrent אבל היא לא מורידה ולא מעלה כלום וכתוב "problem connecting to tracker". הלכתי לאתר שלהם ומצאתי את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי מה הם כותבים שם. האם ייתכן שאני לא יכול להשתמש בתוכנה כי אני לא מחובר לאינטרנט ישירות?

תודה מראש

פורסם

כנראה שעל המחשב המחובר ישירות מופעל פיירול פתח את פורט 6881 ואני מאמין שהכל יסתדר חוצמזה אני מציע לך לעבור לגרסאות יותר מתקדמות כמו של אזרוס או שדו ואפילו ביט קומט שלושת אלה הן הנפוצות המהירות ובעלות הפונקציות הרבות ביותר!

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "פתח את פורט 6881"? אצלי כתוב: Minimum port number 6881.

Maximum port number 6999

האם לזה התכוונת?

לא רציתי להשתמש בתוכנות יותר חדשות כי יש לי מחשב ישן (פנטיום 3) ואני חושב שהם ממש יאטו אותו. לא?

פורסם

כנראה שעל המחשב המחובר ישירות מופעל פיירול פתח את פורט 6881 ואני מאמין שהכל יסתדר חוצמזה אני מציע לך לעבור לגרסאות יותר מתקדמות כמו של אזרוס או שדו ואפילו ביט קומט שלושת אלה הן הנפוצות המהירות ובעלות הפונקציות הרבות ביותר!

הוא לא אמר באיזה לקוח ביט טורנט הוא משתמש ...

זה לא משנה איך אתה מחובר לאינטרנט, כל עוד אתה מחובר.

מה שכן, זה באמת עניין הפורטים - למרות שאני הצלחתי להוריד ולעלות בפורטוקול הזה עם התוכנה ABC כשהפורטים היו חסומים ע"י פיירוואל חומרה ( ייתכן שהפיירוואל ההוא חוסם רק תנועה נכנסת או משהו )

אולי כדאי שתעבור על הגדרות החיבור שלך לאינטרנט, אבל לא נראה לי שכאן הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה הבעיה - פשוט צריך לפתוח פורטים 6881 וגם 6969. תודה לכל העוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים