פורסם 2016 בספטמבר 169 שנים שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מעט גיימניג + סרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן כל הציוד ההיקפי - רמקולים, עכבר ומקלדת אלחוטי, מדפסת משולבת, מסך, מצלמת רשת משולבת מיקרופון 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. צפון (גר בעכו - נהריה- קריות -חיפה גם טוב) (מומלץ) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: למעלה נערך 2016 בספטמבר 169 שנים על-ידי Akiles שאלון
פורסם 2016 בספטמבר 269 שנים מחבר מה אומרים על המפרט הבא .. http://www.tms.co.il/preview/spec/vzh574md רמקולים http://www.tms.co.il/product/5885 מצלמה http://www.tms.co.il/product/10647 הרכיב לי את המפרט מישהו מ TMS איך הראם, הלוח אם והמסך מתאים לכל העניין פה ? ראיתי שהמסך הוא פאנל TN .. אני חושב שעדיף IPS מבחינת הזווית צפייה .. או שכבר אין את הבעיה הזה בפנאלי TN של היום ? הכל יוצא 6290 בתוספת מדפסת משולבת זה עוד 400-450 לפי מה שראיתי .. אפילו פחות זה נותן לי 300~ שח לשיפור משהו מסויים אם יש צורך
פורסם 2016 בספטמבר 309 שנים זהו מפרט מעולה לדעתי בתקציב שלך, אני משאיר את הציוד היקפי לאנשים שמבינים יותר ממני בתחום: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשביםאודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1499 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6600 3.3Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 309 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 1399 ₪ - * חדש במבצע * - EVGA GTX1060 6G D5 1607Mhz-1835Mhz SuperClocked GAMING דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 750 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): 779 ₪ - * מבצע * - Fractal Design Define S Black + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מסך מחשב: 879 ₪ - * מבצע * - DELL 23.8'' LED P2417H IPS מחיר סופי: 5681 ₪ למזומן 5794 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים בהצלחה. נערך 2016 בספטמבר 309 שנים על-ידי shapin
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.