עבור לתוכן

בקשה מפרט גיימינג 5500 שקל

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מה לציין ? משחקים שיצאו בעתיד אני בטוח שלא כל משחק דורש כרטיס מסך שונה אחד מהשני.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כנ"ל^ אבל שיהיה... OVERWATCH/BF1

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' 1920X1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשביל זה רשמתי תקציב, לא ?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רק מKSP

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע או שבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבורי אודיו מרובים למען האמת, לפחות 3 חיבורים אבל אני כבר יכול לקנות מתאם

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה כן עם הזמן...

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

לא יותר פשוט לכתוב את כל זה בסיכום ? אני צריך מחשב כמה שיותר חזק ושקט ב5500 שקל שיכול להריץ את המשחקים שיצאו בעתיד לפחות על הגדרות גבוהות/בינוניות על 1080P וזהו.

עריכה 22.09.2016

מה אתם חושבים על זה ?

pcupgrade.png

נערך על-ידי Ronald October

פורסם

צריך hdd? Ssd? תמיכה בsli?

פורסם
  • מחבר

SSD כן SLI לא צריך כמו כן גם HDD יספיק לי1TB ו128 גיגה.

פורסם

עשיתי לך פה מפרט ככה בזריז, כמובן שיש אפשרות לשינויים שעדיין עומדים בתקציב בעיקר בכרטיס מסך. בכיף אתה יכול לקחת את אחד הכרטיסים החדשים של שתי החברות,

לא שמתי כונן DVD כי זה די לא נחוץ היום.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110I-PLUS LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 NANO 4GB HBM HDMI 3xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח למחשב נייד Western Digital Scorpio Black WD5000BPKX 500GB 7200RPM 1
      כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD220S TS240GSSD220S 240GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח מודולארי Corsair 450W 80+ Gold SF450 SFX 1
      מארזים: מארז ללא ספק Corsair Carbide 300R Black Compact 1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 5259 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של TheIronShit

אפשר לוותר אולי על הSSD ואני אקנה כבר בעתיד.

ואני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA, ואתה לא חושב שעדיף 16GB RAM ? כרגע יש לי 16 אבל של DDR3.

פורסם
ציטוט של Ronald October

SSD כן SLI לא צריך כמו כן גם HDD יספיק לי1TB ו128 גיגה.

לא הייתי לוקח פחות מ2TB HDD.

ההבדל בין הגדלים במחיר יוצא 50% תוספת(ממחיר כונן 1TB) לכל TB נוסף.

גם לא הייתי לוקח פחות מ250GB SSD.

ולא הייתי לוקח SSD של חברות עם מוצרים גרועים שמוכרים אותם במחירי ריצפה.

החיסכון הקטן על הSSD לא שווה את הפגיעה בביצועים לשנים הקרובות(הרי אתה לא הולך לקנות עוד SSD בקרוב, נכון?).

אלה אם כן אתה מתכנן להעביר את הSSD למחשב אחר ולקנות SSD גדול יותר בהמשך, אל תרד מתחת לדגם משתלם מבחינת ביצועים ומחיר ונפח של 250GB.

פורסם
ציטוט של Ronald October

ואתה לא חושב שעדיף 16GB RAM ? כרגע יש לי 16 אבל של DDR3.

מה יהיה איתם אחרי קניית המחשב החדש?

אם אתה מוציא אותו משימוש חבל לא להשתמש בזיכרון במחשב החדש.

ואם אתה משאיר אותו כמחשב נוסף, גם אז אפשר לקחת את הזכרון ממנו ולשים בו 4GB במקום.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, אין לי שימוש בזכרונות האלו מכיוון שהם DDR3, והמעבדים של הSKYLAKE הם רק DDR4 ולכן אני קונה לוח אם של DDR4 - זה משהו שלא ידעתי כשקניתי את הזכרונות.

ושוב, אני חשוב שאפשר לבנות מפרט אחר בניתי אחד אתמול

http://prnt.sc/cidhn2

אמרו לי שהSSD לא טוב אז אני אחליף למשהו אחר, והשלוח אם לא תומך בחלק מהחלקים אז גם זה אפשר להחליף, אני רק לא יודע לאיזה

פורסם
ציטוט של TheIronShit

אחד המפרטים ההזוים שראיתי.

לוח Mini ITX שלא מתאים למארז. כ. מסך יקר ולא משתלם בכלום. קשיח למחשב נייד. ספק כוח קטן שגם כן לא מתאים למארז...

מה יהיה??

פורסם
ציטוט של Ronald October

אז זהו, אין לי שימוש בזכרונות האלו מכיוון שהם DDR3, והמעבדים של הSKYLAKE הם רק DDR4 ולכן אני קונה לוח אם של DDR4 - זה משהו שלא ידעתי כשקניתי את הזכרונות.

ושוב, אני חשוב שאפשר לבנות מפרט אחר בניתי אחד אתמול

http://prnt.sc/cidhn2

אמרו לי שהSSD לא טוב אז אני אחליף למשהו אחר, והשלוח אם לא תומך בחלק מהחלקים אז גם זה אפשר להחליף, אני רק לא יודע לאיזה

מי אמר לך את זה?

יש לוחות אם עבור מעבדי SKYLAKE שעובדים עם זיכרונות DDR3.

יש לך תקציב גבוה אבל עדיין אתה יכול לחסוך את הכסף הזה ולקחת כ. מסך עם קירור נורמלי בניגוד לסטוק המרעיש של ASUS.

מארז מבודד רעשים וספק כח איכותי יותר וחצי מודולרי בתקן גולד שגם כן יהיה שקט מאוד:

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX 1070 Superclocked ACX 3.0 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1
      כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 550W 80+ Gold G-550 1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec P100 Mid Tower Black  1

מחיר החבילה: 5522 שקל
עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר
שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר

ידעתי שמשהו לא נראה במפרט הזה בכלל

אפילו כרגע יש לי CORSAIR של500W

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Syszone

אבל אני חושב שכבר כדאי לעבור כבר לDDR4 לא ככה ? הזכרונות הרבה יותר מהירים גם

פורסם

אז זהו שלפחות כרגע כשמדובר בגיימינג אין שום יתרון ל DDR4, אולי יתרון זעום שלא מורגש כלל.

אם תראה השוואות ביצועים למשל של DDR3 עם אוברקלוק ל 2133 מגה הרץ אל מול DDR4 באותו התדר (ללא אוברקלוק) יש דווקא יתרון קטן ל DDR3 בזכות תזמונים עדיפים. חומר למחשבה..

מה יהיה בעתיד, אולי משחקים ילמדו לנצל DDR4 ? אולי, אבל כרגע עדיף להשקיע בכ. מסך, מעבד SSD וכו'.

בכל מקרה על מנת לכלול 16 גיגה זיכרון DDR4 צריך לרדת במארז, ספק כוח וכונן SSD אם כי אלה עדיין איכותיים מספיק ולא יהיה הבדל משמעותי:

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1
      זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 2
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX 1070 Superclocked ACX 3.0 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1
      כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1
      ספקי כוח: ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 12CM Fan PSU OEM (SS-550RT)     1
      מארזים: מארז ללא ספק Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black  1

מחיר החבילה: 5549 שקל

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

מה אתם חושבים על זה ?

pcupgrade.png

פורסם

כמעט אותו מחיר אבל אתה נשאר בלי כונן SSD, עם כ. מסך חלש יותר ומרעיש וגם עם ספק בתקן נצילות ברונז במקום גולד וכל זה בשביל מארז קצת יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים