פורסם 2004 באפריל 1521 שנים הייבמן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף).מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק?ד"א- האם זה כונן טוב??
פורסם 2004 במאי 921 שנים אני מציע לך לקרוא את הביקורת על הכונן הקשיח שברשותך כדי לדעת אם הוא טוב או לא:http://www.storagereview.com/articles/200306/20030615ST3160023A_sp.html
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר טוב תודה. בינתיים הצפצוף נמשך אני לא יודע אם זה בא מההרד דיסק או מהספק. זה קרה פעם למישהו?
פורסם 2004 במאי 1321 שנים יש מצבים ששילוב של כ.מסך חזק ומעבד מהיר גורמים למייצבי המתח על הלוח לעומס (לא עומס יתר, פשוט עומס גבוה) שגורם להם לפלוט צליל מעצבן כשמבצעים פעולה שמקפיצה את צריכת ההספק (מעלים יישום תלת מימד או מעמיסים בפתאומיות את המעבד).
פורסם 2004 ביוני 221 שנים יש מצבים ששילוב של כ.מסך חזק ומעבד מהיר גורמים למייצבי המתח על הלוח לעומס (לא עומס יתר, פשוט עומס גבוה) שגורם להם לפלוט צליל מעצבן כשמבצעים פעולה שמקפיצה את צריכת ההספק (מעלים יישום תלת מימד או מעמיסים בפתאומיות את המעבד). מייצבי מתח? איך בדיוק מייצבי מתח יכולים לפלוט צליל? למיטב זכרוני אין שם איזשהו רכיב שמוציא צליל (אלא אם כן הוא נשרף... )-כמה טרנזיסטורים, דיודות ונגדים (בערך...). או שיש על הלוח מייצבים מסוג אחר?
פורסם 2004 ביוני 221 שנים גם לי זה היה פעם... חשבתי שזה מהמחשב, בסוף זה היה מהמסך.שיניתי רזולוציה והבעיה נפתרה. נסה לשנות רזולוציה ותגיד אם הרעש נעלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.