עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב ביתי 2K-3K

Featured Replies

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח.

בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו.

המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים).

כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס.

גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש?

בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

פורסם
  • מחבר

UP

עזרה, מישהו?

פורסם
  • מחבר

UP פעם שניה.

יש סיבה שלא עונים לי?

פורסם

אני מעריך שלא עונים כי יש לפחות עוד 4 שרשורים עם דרישות זהות כבר בעמוד הראשון של תת הפורום הזה.
גם אנשים פחות מתעניינים לבנות מפרטים משעממים, תראה לכמה עמודים הגיע המפרט ב10,000.
בנוסף לא ענית על השאלון.

מציע לך לקרוא את בקשות המפרט עם דרישות דומות מהחודש האחרון ואם לא תהיה מסופק מהתשובות שם תשים פה את המפרט הכי קרוב שמצאת ותשאל מה אפשר לשפר.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מזה שעברתי על נושאים בשלושת העמודים הראשונים כאן,

נמשיך בזה שאף דרישה לא היתה זהה לשלי (זה שהתקציב תואם, לא אומר שהדרישות זהות),

ונסכם בזה שפורום שמתיימר להיות מקצועי לא יכול להוציא משפט כמו "מפרט משעמם" מהמקלדת שלו. אני באמת מצטער שאלו הדרישות שלי ואני לא ממש צריך מחשב בעשרת אלפים שקל עם כרטיס מסך מפוצץ.

בנוגע לשאלון, כמו שכבר אמרתי, עברתי על שלושת העמודים הראשונים בפורום. ברובם אנשים לא ענו על השאלון ועדיין קיבלו מענה, אז give me a break...

אם לא בא לכם לעזור לאנשים עם "מפרטים משעממים", תגידו את זה, ואל תמרחו את זה בתירוצים טיפשיים.

אני כבר אחפש לעצמי מפרט במקום אחר. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים