עבור לתוכן

התלבטות לגביי מפרט לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

היי לכל חבריי הפורום,

כהרגלי לפני כל מחשב שאני רוכש אני מתייעץ בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי גם הפעם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטשופ, אילוסטריטור, עבודה משרדית, אינטרנט וטלויזיה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטשופ, אילוסטריטור ואופיס. חשוב לציין שהעבודה על פוטושופ ואילוסטריטר היא יחסית קלה (כלומר לא קבצים מורכבים מידי ולא יותר מ3-4 שעות שבועיות) אך היא חשובה מאוד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק של 1 טרה, ssd evo 850 500gb וכרטיס מסך מגיעים כולם מהמערכת הנוחכית ואין צורך בהם.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+-

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). עדיפות ממש גדולה למארז המצוין למטה, או לחלופין מארז לבן לגמריי אחר (המחשב הוא לבת הזוג שלי וזה חשוב לה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

צירפתי דוגמא למפרט שבניתי, מתלבט לגביי אפשרות שדרוג המעבד לI7, לא יודע אם יש באמת צורך. בנוסף אני לא בטוח לגביי הלוח אם, אולי הוא אובר קייל? ואיך הספק הזה?

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1085 ₪ - Quad Core i5 6600K Skylake 3.5Ghz S1151
לוח אם: 529 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 358 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 (כמות: 2)
באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Glossy White + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 2620 ₪ למזומן  
 2672 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים