עבור לתוכן

דרוש לפטופ גיימינג ועריכת סאונד תקציב 4.5K - 5.2K

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי?         5200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?           לנצל את כל התקציב רק אם באמת הכרחי ולא על הבדלים לא מורגשים (לשיקולכם המקצועי)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 100 שקל מקסימום

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?  משחקים בעיקר, עריכת סאונד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).  cubase (מזדמן) וגיימינג (תדיר)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH בעיקר ורוב המשחקים החדשים שיצאו בשנה הקרובה, בנוסף משחקי MMOrpg

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינצ' רזולוציה 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בטוח

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אף פעם לא התעסקתי עם לפטופ, זה יהיה הראשון שלי ושמעתי כל מיני שמועות שיש חברות ששמות רכיבים טיפה יותר זולים מאחרות כדי להוזיל מחירים, אם זה נכון וישפיע על חיי המחשב או ביצועים הייתי רוצה לקנות מחשב מחברה מומלצת (לשיקולכים המקצועים)

אני יודע שיש משטח חיצוני לקירור המחשב, האם הוא מספיק טוב להחזקת המחשב בטמפרטורה אידיאלית או שיש צורך ברכיבים נוספים (קירור פנימי כלשהו)

תודה.

פורסם

זה לא שיש המון אפציות בתקציב הזה. עד כמה שאני יודע יש לך בארץ רק את הלנובו IDEAPAD Y700 או ה ASUS ROG.

הם כבדים ולא בדיוק נוח להיסתובב איתם , גם חי הסוללה די קצרים - במיוחד בגימניג.

אם אני לא טועה, זה הכרטיס NVIDIA® GTX-960M 4GB החזק ביותר שאתה יכול להשיג בתקציב. המפרט שתוכל להשיג בתקציב הזה יהיה סביר לגימינג ב HD אבל לא מעבר. בחלק המשחקים תוכל לשחק בהגדרות גבוהות בחלק אולי להתפשר.

באופן אישי לא רואה הגיון לקנות לפטופ גימניג בתקציב כזה. המחשב הנייח שתוכל לקנות באותו תקציב יתן ביצועי גימניג עדיפים בהרבה.

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

אוקי, שמע להתפשר אני מוכן אם הגרפיקה תהיה על מדיום זה לא נורא. בכל מקרה באיזה תקציב לדעתך כן יהיה הגיוני לקנות לפטופ גיימינג?

תוכל להמליץ לי על לפטופ במחיר הגבוה הסביר שהכי קרוב לתקציב שלי?

אני הולך על הלפטופ בכוונה כי אני מתכוון לזוז איתו הרבה ממקום למקום, נייח לא יעזור לי.

אשמח אם תוכל גם לענות לי על השאלה האחרונה, בקשר לחברות השונות.

דרך אגב, מה עם HP pavilion לגיימינג?

תודה.

נערך על-ידי Guy Tn

פורסם

לפטופ גימניג טוב של ASUS או Alienware מתחיל ב 8000 שקל.

אם אתה מוכן להתפשר בהגדרות בחלק מהמשחקים ואתה חייב נייד אז אפשר למצוא גם בתקציב שלך.

זה לא שיש המון דגמים של ניידים , ההבדל בינהם הוא רק בקופגורציה.

תחפש ניד עם מעבד i5 או i7 מסדרת HQ לא U.

16 גיגה זיכון , גודל מסך - מה שמתאים לך 15 או 17. רזולוציה - FHD או 2K מה שמתאים לך (גם ככה אתה משחק על מסך FHD בבית).

SSD או HD רגיל (שוב מה שמתאים לך , אני מעדיף SSD אבל ב HD יש יותר נפח , לא יודע מה עדיף לך)

כרטיס מסך מינמלי NVIDIA® GTX-960M 4GB.

אני בתקציב שלך הייתי הולך על אולי על

http://ksp.co.il/?uin=32682

ב 300 שקל פחות יש אותו אחד עם SSD יותר קטן.

פורסם
  • מחבר

ומה דעתך המקצועית על זה? http://ksp.co.il/?uin=32680&select=

מפרט זהה מלבד כונן SSD בנפח קטן יותר. בכל מקרה אני חושב שאלך על אחד מאלה באמת.

רק שאלה אחרונה להעשרת הידע האישי שלי אם תהיה מוכן לענות, מה ההבדל בין סדרת הHQ והU ולמה ללכת דווקא על HQ?

תודה.

פורסם

זה אותו מחשב רק ב 300 שקל פחות כמו שכתבתי למעלה.

סידרת U היא הסדרה החסכונית - אלו מעבדים שצורכים פחות חשמל כדי לתת אורך סוללה גבוה יותר מצד השני אלו מעבדים יחסית חלשים.

מעבדים i5 ו i7 מסדרת U יש 2 ליבות פיזיות וסה"כ 4 תהליכונים (או Threads ) ל i5 מסדרת HQ יש 4 ליבות ל i7 מסדרת HQ יש 4 ליבות וסה"כ 8 תהליכונים.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים