עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג עד 7,000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 (נצלו רק 4,000 כי כרטיס מסך ומעבד כבר יש)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שעלול לחסוך ושווה לציין, אשמח לדעת

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD, והתעסקות עם תוכנות עריכה (ווידאו ותמונות) ברמה סבירה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Metal Gear Solid, Dark Souls, וכדומה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- 1080P, אבל אני אשמח אם יהיה לי אופציה לשדרג ל4K בעתיד.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אכן, כרטיס מסך ( GTX 1080 Asus- אשמח אם תוכלו לתת לי ביקורות על הכרטיס של אסוס) ומעבד (עוד אין לי דגם מדויק) אבל זה כנראה יהיה המקביל של 6700K, אני יודע ש-Kaby Lake צריכים לצאת לשוק בזמן הקרוב, ולא עוד לא החלטתי על משהו ספיציפי, אם ידוע כבר דגמים של Kaby Lake, אשמח לדעת.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב, אבל לא צריך לצאת מגדר הרגיל בשביל זה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר בירושלים, אם יש משהו מומלץ וטוב, אשמח לדעת, אם לא, לא שולל לקנות מTMS או חנות אחרת שתמליצו.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש-שלושה חודשים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)-אשמח לדברים עדכניים, USB3.1 וכדומה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא, אני דוגל בקניית אחת לכמה שנים טובות של מחשב חזק וזהו.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש לי אופציה להביא את הכרטיס מסך והמעבד בזול, ובגלל זה מדובר ב3,000 שקל בלבד(אני מודע לזה שבארץ המחיר של כרטיס כזה ומעבד עלולים להגיע ל5,000)
מארז- Medium Tower- אני מתלבט על Fractal R5 או על קורסייר Air 540 High Airflow (כמובן שאתם מוזמנים להמליץ על דברים אחרים)
ספק-שיהיה בבקשה עם נצילות טובה, מודולרי, משהו חזק וטוב שיעמוד בעבודה קשה (אולי כדאי לתת 100W יותר ממה שצריך כדי לשמור על אורח החיים?)
לוח M - שיהיה משהו טוב ווורסטילי, ותומך בחיבורים חדשים ואני מאוד שואף לDDR4
ממממ יש לי העדפה לרכיבים מ-Corsair אבל זה לא מחייב, אבל שיהיה חברות עם שם טוב מאחוריהם [: תודה רבה.

נערך על-ידי Amit BL

פורסם

קלעת בול למצב שלי.

אני גם יכול לקנות מעבד בזול ואני לא כל כך יודע איזה חלקי מחשב להוסיף לו .

מחכה לתגובות פה :)

המינימום שאני דורש הוא :

16 GB RAM או יותר

SSD 120GB או יותר

כרטיס מסך 960GTX או יותר

ספק כוח 600W או יותר

אני חושב שזה מה שאתה גם צריך , אבל כמוך , גם אני צריך ייעוץ כי אני לא כל כך מבין בלוח M ובכל החברות של הרכיבים השונים שפירטתי למעלה.

בהצלחה לנו !!

פורסם

למיטב ידעתי ההבדלים בדגמים שם זה  במסך..4k  ובסוגי האחסון 256gb ssd or 256+1tb  זה מה שראיתי בksp 

פורסם

תדחה את הדיון הזה לכשייצא ה7700K, תצטרך לוח אחר, ודברים ישתנו עד אז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים