עבור לתוכן

EVGA GTX 1070 FTW - להביא מניו יורק או לא?

Featured Replies

פורסם
ציטוט של Roy.T

מחיר מצויין, חברה עם שירות מצויין. לך על זה.

לא יודע מאיפה אתה קונה, אז שים לב שלעיתים (כמו באמאזון) ההפרש בין גרסאות יכול להיות מוגזם בעליל.

למשל שקניתי את ה-1070 בגרסת ה-SC המחיר היה זול ב-200 שקלים מה-FTW, שזה 10% מערך המוצר..

אז אם אתה יכול לחסוך הפרש דומה לך על ה-SC, את ההפרש הקטן בתדרים אתה תמיד יכול לסגור בעצמך

אם תרצה.

יש גרסאות כמו הFTW HYBRID GAMING עם הקירור המיוחד שעולות 50 דולר יותר במחירון( 08G-P4-6278 ) לעומת הFTW ACX 3.0 שעולות דולרים בודדים יותר( 08G-P4-6276 או 08G-P4-6274)

ציטוט של alon23

אני דיברתי בכלל על משלוח לשם אם צריך לממש אחריות.

אני חושב ששילוח לארה"ב הוא פחות בעייתי מישראל(אצלנו כל חבילה נעצרת אם אין לה ערך מוצהר ואז מישהו שם עושה חיפוש בגוגל, מחשב לפי המחיר הכי יקר של המוצר הדומה הרנדומלי שיצא לו ובהצלחה לך) כי חבילות של מוצרים בודדים(לא כמות מסחרית) לא נעצרות, מניסיוני, אם אין עליהן ערך מוצהר.

לא יצא לי לשלוח כרטיס מסך אבל יצא לי לשלוח אוזניות(ששוות יותר) וציוד להרמת משקולות(ששווה קצת פחות) ללא ערך מוצהר בשירות Eco Post של דואר ישראל ותוך 10 ימים המוצר אצל המוכר.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן שהכרטיס הגיע בשלום :-)

מבסוט על הקנייה של הכרטיס.... :-)

IMG_20160910_184622.jpg

פורסם

תענוג, תתחדש ותהנה!

פורסם

יאללה תתחדש:)

2100 ליבה

זיכרון +500

בהצלחה :)

פורסם

במידה ויש לך אפשרות להחזיר, אישית הייתי מחזיר:

יש לך את ה 1070 בגרסאת JETSTREAM של Palit בארץ בסביבות ה 2000 שקלים.

אם נעשה חישוב של סיכון של תפיסה במכס: במצב כזה אתה תשלם גם קנס וגם 17% מעמ (ולא, הם לא יוותרו לך).

נוסיף את הסיכון של בעיה בכרטיס בנק' כזו או אחרת העלויות שליחה לחול והכאב ראש - כל אלו לא שווים פחות מ 200 שקלים לדעתי.

פורסם

איך להחזיר?

הכרטיס כבר בבית שלו...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של danielzy

במידה ויש לך אפשרות להחזיר, אישית הייתי מחזיר:

יש לך את ה 1070 בגרסאת JETSTREAM של Palit בארץ בסביבות ה 2000 שקלים.

אם נעשה חישוב של סיכון של תפיסה במכס: במצב כזה אתה תשלם גם קנס וגם 17% מעמ (ולא, הם לא יוותרו לך).

נוסיף את הסיכון של בעיה בכרטיס בנק' כזו או אחרת העלויות שליחה לחול והכאב ראש - כל אלו לא שווים פחות מ 200 שקלים לדעתי.

הכרטיס כבר מותקן במחשב ועובד מעולה.

החישוב של הסיכון שכתבת כבר לא רלוונטי... לא נעצר במכס ככה שאין מע"מ ואין קנס.

לגבי בעיות בכרטיס, אכן יכולות לצוץ בעיות בכרטיס (ולא משנה אם זה EVGA, PALIT, ASUS או ג'יגהבייט) אבל לקחתי את הסיכון הזה מראש בהבנה "שההתעסקות" עם שירות הלקוחות המצוין של EVGA שווה לי יותר מלהתעסק עם יבואן כזה או אחר בארץ.

פורסם

^ עשית בשכל אחי... תתחדש ותהנה!!

פורסם
ציטוט של XTZ-Mike

לגבי בעיות בכרטיס, אכן יכולות לצוץ בעיות בכרטיס (ולא משנה אם זה EVGA, PALIT, ASUS או ג'יגהבייט) אבל לקחתי את הסיכון הזה מראש בהבנה "שההתעסקות" עם שירות הלקוחות המצוין של EVGA שווה לי יותר מלהתעסק עם יבואן כזה או אחר בארץ.

אם אתה כבר בארץ אז כמובן שזה לא קריטי. לי אישית לא היתה בעיה עם אף כרטיס מסך ב 10 שנים האחרונות - והכרטיסים הולכים ונהיים טובים יותר. בטח לא עם כרטיסים קרירים כל כך כמו הדור הנוכחי.

תתחדש ותהנה.

פורסם

למה אתהה חושב שהאחריות של יבואן פה בארץ יותר טובה מכל יצרן בחו"ל?
דעתי בנוגע לייבוא אישי עומדת בעינה:

חוסך 25% ומעלה= לייבא לבד

כל מה שפחות לרוב לא משתלם

כמובן תלוי בעלות המוצר.. משום מה על 1080 לא תחסוך 25% אבל מבחינה כספית ניתן לחסוך לא מעט...

היו פה  שהביאו כרטיס שקנו מ MASSDDROP של GAMINGX בערך ב-2700 ש"ח...חיסכון של יותר מ-600 ש"ח!!! שווה את הכאב ראש שבשליחה לחו"ל במקרה של תקלה לעניות דעתי...

פורסם
ציטוט של XTZ-Mike

מאיפה קנית ? יש לך קישור לחנות ? ולא רשום על זה כרטיס מסך וכבר מחייבים אותך במס ושליחה מראש?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MikMak
מאיפה קנית ? יש לך קישור לחנות ? ולא רשום על זה כרטיס מסך וכבר מחייבים אותך במס ושליחה מראש?

כבר כתבתי באחת התגובות, קניתי מחנות בשם B&H ונלקח פיזית במטוס... לא במשלוח לארץ.

כשאתה קונה בחנות בניו יורק פיזית, אתה משלם מס קנייה בסך 8.875% מעלות הקנייה.

הכרטיס עלה לי 440$ והוספתי עוד 40$ מס.

ככה שסה"כ עלה לי 1800 ש"ח שזה חסכון של 600+ ש"ח מהמחיר שלו בארץ.

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1266080-REG/evga_08g_p4_6276_kr_geforce_gtx_1070_ftw.html

פורסם

אתה מתכוון להצהיר עליו שאתה נכנס למכס בנתבג? כי אז גם יקחו לך מע''מ אז תנסה להסתיר את זה

פורסם

אני הבנתי שהכרטיס כבר אצלו בבית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים