עבור לתוכן

ציפוי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?¬¬

פורסם

הציפוי נקרא anti-glare והוא מיועד להגנה על המסך מפני שריטות. זה אותו ציפוי שקיים היום בסמארטפונים.

ה-3H מייצג את דרגת "החוזק" של הציפוי.

שלא תחשוב שהמסך חסין בפני שריטות בגלל שיש לו את הציפוי הזה, הוא קצת מוגן יותר ועדיף בכל זאת לנסות כמה שיותר לשמו עליו.

פורסם
  • מחבר

כדי לנקות את המסך מדי פעם מפני כתמים וטביעות אצבעות אני משתמש במטלית מיקרופייבר עם קצת מים או בנוזל לניקוי מסכים עם מטלית למשקפיים האם יש חשש שהמטליות ישרטו את המסך?:|

פורסם

בעיקרון מומלץ להימנע כמה שיותר מלנקות את המסך עם כל מטלית כל שהיא וכל חומר. כל דבר גורע ופוגם בציפוי שלו.

אני לא אומר לך שתשב מול מסך מלא אבק, פשוט לנסות להימנע כמה שיותר כדי לשמור עליו לאורך זמן.

כמו שאמרתי קודם, כל דבר פוגם בציפוי המסך, אבל נוזל לניקוי מסכים ייעודי ומטלית ייעודית יפגמו בין קצת פחות להרבה פחות, תלוי באיכויות שלהם. לגבי מים אני חושב שזה מזיק יותר למסך, לא ממליץ לך להמשיך עם זה.

פורסם
  • מחבר

בהוראות של המסך רשום שניתן לנקות עם קצת מים או נוזל לניקוי מסכים¬¬

פורסם

אני לא יודע בוודאות לגבי מים, אבל אני מניח מבחינה הגיונית שנוזל לניקוי מסכים עדיף על פני מים, מהסיבה שהמציאו אותו..

פורסם
  • מחבר

Cleaning Your Monitor WARNING: Read and follow the safety instructions before cleaning the monitor. WARNING: Before cleaning the monitor, unplug the monitor power cable from the electrical outlet. For best practices, follow the instructions in the list below while unpacking, cleaning, or handling your monitor: To clean your antistatic screen, lightly dampen a soft, clean cloth with water. If possible, use a special screen-cleaning tissue or solution suitable for the antistatic coating. Do not use benzene, thinner, ammonia, abrasive cleaners, or compressed air. Use a lightly-dampened, warm cloth to clean the monitor. Avoid using detergent of any kind as some detergents leave a milky film on the monitor. If you notice white powder when you unpack your monitor, wipe it off with a cloth. Handle your monitor with care as a darker-colored monitor may scratch and show white scuff marks more than a lighter-colored monitor. To help maintain the best image quality on your monitor, use a dynamically changing screen saver and turn off your monitor when not in use.

פורסם

אני מאמין לך שכתוב עם מים אתה לא צריך להוכיח לי. פשוט אמרתי שאני חושב שעדיף לך לא להמשיך עם המים, כמו שאמרתי לך כל דבר פוגם בציפוי המסך, המטרה היא לפגום כמה שפחות. נוזל ייעודי לניקוי מסכים פוגם פחות ממים. במידה ומים היה עדיף על נוזל ניקוי, לא היו ממציאים נוזל ניקוי היו משתמשים במים. אגב, גם בהוראות כתוב שאם אפשר להשתמש בנוזל ניקוי זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים