פורסם 2016 באוגוסט 309 שנים ציטוט של shapin זה מומלץ גם לבעלי SSD להגדיל את הPAGEFILE? עקרונית כל גישה ל SSD מורידה לו מהחיים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) בכל אופן אם אתה לא נתקל אם בעיות של LOW MEMORY אין סיבה שתשנה את הגודל. גם בלי קשר ל SSD. במקרה שלך אם יש תקיעות והם נובועות מ LOW MEMORY אז תגדיל. אם הם לא קשורות לזה אז אין עניין בייחוד ש WINDOWS בדר"כ מוגדר שבאופן אוטומטי יבדוק ויגדיר את ה PAGEFILE
פורסם 2016 באוגוסט 309 שנים בהקשר לזיכרון הויטואלי הבלגן חוגג. אפילו חלונות עצמה מציגה נתונים שונים בפרוצדורות שמובנות בה. אצלי 8 גיג ראם והזכרון הוירטואלי 400 מגה. בתמונה המצב מהיום בבוקר. אפס שימוש מאז האיתחול הבוקר. התוכנה אמנם ישנה מ 2002 אבל אמינה ועובדת על כל החלונות כולל 10 . כך קל לעקוב אחרי השימוש ולהגדיל/להקטין את הזכרון הוירטואלי כנדרש. להריץ דרך ה CMD . כולה סקריפט. Pagefile.zip נערך 2016 באוגוסט 309 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2016 באוגוסט 309 שנים ציטוט של shapin אני מניח שההגדרות במג'יק של סמסונג התעסקו עם זה, כי אני לא. אם ה PEAK USAGE שלך הוא 1024 אז תגדיר את ה PAGE FILE ל 1.5 או ל 2 גיגה (לדעתי) ואני חושב שמומלץ יותר לבדוק את זה עם procexp ולראות יותר ברור נתונים נערך 2016 באוגוסט 309 שנים על-ידי eli_vb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.