עבור לתוכן

נייד לגיימינג עד 10K

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים.

כמה דברים שחשובים לי:

1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי.
2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר.
3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD).
4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מחשבים טובים עוד כמה שנים.
5. משקל - עדיף שישקול פחות מיועד גם לקחת אותו לאוניברסיטה, לא קריטי אם שוקל הרבה ויש לו את כל היתרונות.
6. חיי סוללה - במצב משחק הוא מחובר לחשמל, אבל שבמצב מנוחה (אינטרנט ואופיס, שיחזיק את 4 שעות)

7. כונן קשיח + כונן SSD
8. גודל מסך 15.6 או 17.3 FullHD (אם יש תמיכה ברזולוציה 4K, מה רע..)
9. מעבד i7 דור 6, זיכרון ראם 16GB לפחות.

ראיתי 2 דגמים מעניינים
ASUS ROG GL502VY-FI136T
ASUS ROG G752VT-GC193T
לראשון יש הרבה יתרונות - אולם, אני לא יודע כמה המקלדת שלו טובה. אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה או מאתר שסקר את המקלדת, שכן היא הפרמטר החשוב אצלי. אין לו כונן אופטי, ואני לא בטוח איך הביצועים שלו בהשוואה לדגמים הכבדים (של מעל 4 ק"ג)

השני נראה מעולה - אומנם הוא כבד (מה שפוגם מעט בניידות שלו), המסך לא 4K כמו הדגם השני, והמפרט מעט פחות טוב על הנייר.
כמובן שאשמח לשמוע על דגמים נוספים שיכולים לענות על הצרכים שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שארגיש שלם איתו.

פורסם

תחכה במחיר הזה אתה יכול לקנות מחשב עם 1070 גי טי איקס אתה יכול להסתכל בדיון שאני העלתי גם שאלתי איזה עדיף הדגם החדש בקרוב בארץ הרבה יותר חזק ומשתלם

פורסם
  • מחבר

שלום עידן

תודה על התגובה, גם חבר טוב אמר לי שכדאי לחכות.
האם יש לך הערכה מתי הדגמים האלו יצאו ומה יהיה מחירם?
יש דגם מסוים שאתה ממליץ?

פורסם

אוקי אז ככה יש את הדגם 

gl502vm

עם הכטיס 1060

gl502vs

עם הכרטיס 1070

עם התקציב שלך הייתי לוקח עם הכרטיס 1070 הוא חזק יותר ובטח יחזיק ליותר זמן 

אני מחכה גם לדגם הזה

אין לי מושג מה יהין המחירים לדגם הספציפי הזה בחול יש 2 מחירים 

1700 דולר ו 2000 דולר

ההבדל ביניהם לפי מה שהבנתי זה רק הזיכרון 

500 גיגא אסאסדי ולזול יותר 250

אין שום סיבה לשלם על הדגם היקר יותר לפי מה שהבנתי

בדגם הקודם המחיר היה 1900 דולר והמחיר שאני קיבלתי מהיבואן הארץ היה 1900 דולר

אז אני מאמין שהחנויות יקבלו אותו ב 1700 1800 דולר ויקרעו את כולנו כמו תמיד חחח

המחשב יענה לך על כל הדרישות

פול איצ די

1070

מעבד 6700

32 גיגא ראם

256 אסאסדי 1טרה זיכרון רגיל

דק וקל יחסית למתחרים וזול הרבה יותר מהמתחרים משמעותית

נערך על-ידי Idan Sher

פורסם
  • מחבר

היי עידן,

נשמע מחשב מעולה, במיוחד לאור העובדה שהכרטיס מסך סוחב פחות חשמל ומתחמם פחות. ואכן כדאי ללכת על 1070.
לגבי סדרת 502: איך המקלדות שלהן? באתר של אסוס הם מציינים בדגמים אחרים (לדוגמה 752) שהמקלדות עם 30 keys rollover ואנטי-גוסטינג. פרמטר שנורא חשוב לי אחרת אצטרך מקלדת חיצונית.

דבר שני, האם יש לו כונן אופטי (לצערי אני עדיין משתמש בדבר הזה), כי הוא דק יותר, אני חושש שהוא מגיע ללא כונן אופטי.
איזה דגם יש שהוא חזק (גם עם 1070) ועם מקלדת איכותית וכונן אופטי? (גם אם שוקל יותר)

פורסם

אין למחשב הזה כונן לפי מה שהבנתי באתר שלהם ( אני לא מבין בסוגי מקלדות של המחשבים הניידים) אבל הם מתגאים במרווח הגדול שיש למקשים במקלדת ובאתר שלהם תוכל לקרוא על זה הם הקדישו פיסקה שלמה בשביל זה 

ביררתי רק את אסוס מול אמאסאי 

אבל אסוס לקח בלי בעיה בכל הקטגוריות חוץ מהזיכרון של אסוס קצת יותר איטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים