עבור לתוכן

המרת VCF ל CSV

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

משהו יודע איך להמיר באופן יעיל קובץ בפורמט VCF לפורמט CSV?

יש לי סמרטפון עם אנדרואיד 6, ואני רוצה לייצא את אנשי קשר לגוגל, וזה נותן לי רק לייצא לפורמט VCF וגוגל לא מזהה כזה פורמט

ניסיתי כל מיני תוכנות חופשיות שהורדתי מהאינטרנט, או שהם מגבילות את כמות ה CONTACT שאפשר להמיר או שהן לא עושות את העבודה.

(אני לא מבין למה בעצם יצרו את הפורמט VCF  ולא עובדים ישר עם CSV)

תודה מראש

פורסם

כמה דברים:

- vCard הוא פורמט מיוחד לאנשי קשר, CSV הוא פורמט כללי ולא מוגדר בדיוק איך לשמור בו אנשי קשר בגלל זה הוא לא ברירת מחדל

- אצלי גוגל קורא ומייבא קבצי vCard ישירות

- אתה אמור דרך תוכנת contacts באנדרואיד להיות מסוגל להעביר את אנשי הקשר לגוגל בלי שום יצוא ויבוא של קבצים

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

כמה דברים:

- vCard הוא פורמט מיוחד לאנשי קשר, CSV הוא פורמט כללי ולא מוגדר בדיוק איך לשמור בו אנשי קשר בגלל זה הוא לא ברירת מחדל

- אצלי גוגל קורא ומייבא קבצי vCard ישירות

חפשתי ב GMAIL אופציה שיקרא את הקובץ של אנשי קשר בפורמט VCF ולא מצאתי אולי תוכל לצלם את המסך היכן נמצאת האופציה הזאת  ולהציג אותו?

ציטוט של etal

- אתה אמור דרך תוכנת contacts באנדרואיד להיות מסוגל להעביר את אנשי הקשר לגוגל בלי שום יצוא ויבוא של קבצים

בסמרטפון אני בוחר יצוא אנשי קשר מהסים, הוא נותן לבחור את אנשי קשר ואז אני לוחץ את האיקון של היצוא ומופיעה לי אופציה או לייצא דרך BLUETOOTH או להודעת SMS או לקובץ אטצ'מנט במייל

פורסם

שלח לעצמך מייל עם קובץ VCF מצורף אליו, הוא יאפשר לך להוסיף אותו לאנשי הקשר

בסמארטפון אני פותח אפליקציית contacts, בוחר  import from sim card ומעביר את אנשי הקשר ישר לחשבון הגוגל בלי שום קבצים בדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים