עבור לתוכן

חיבור אזניות ורמקולים (Headset) אלחוטיים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי את ה- JBL Synchros E40BT.

לאזניות אלה יש מיקרופון מובנה כך שניתן להשתמש בהם כערכת דיבור כאשר הם מחוברים לטלפון ב- Bluetooth.

שאלתי היא, האם ישנו מחבר Bluetooth שיוכל לעשות זאת מול המחשב (כלומר יעביר דו כיוונית את האות לאוזניות ומהאזניות אל יציאות הרמקולים והמיקרופון שבמחשב)?

שכן הייתי שמח להשתמש בהם לשיחות Skype / Hangout וכו'...

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אויש, זה נהדר!

ואני אוכל למתג ב- Windows לאן ינותב ה- Sound (כרטיס הקול או ה- Bluetooth)?

תודה.

פורסם
ציטוט של Drazick

אויש, זה נהדר!

ואני אוכל למתג ב- Windows לאן ינותב ה- Sound (כרטיס הקול או ה- Bluetooth)?

תודה.

אין לי ניסיון עם זה אז אני לא יכול להגיד בוודאות, אבל לדעתי תהיה אפשרות.

פורסם

יש את אותו הדבר באלי אקספרס ואיביי ב-3 דולר. וכן אתה תוכל לבחור את ההתקן שאתה רוצה בהגדרות

האודיו של הוינדוס.

יש גם תוכנה שנקראת Audio switcher שרצה בצורה שקטה ברקע ומאפשרת להגדיר Hot keys להעברה

מהירה בין הפלייבקים.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, נתקלתי דבדר הבא:

V-MODA BoomPro Gaming, VoIP Headset Headphone with Mic

האם מישהו מכיר שמות של תואמים "סיניים" לדבר הזה?

זה בסה"כ מיקרופון שמתחבר לפני החיבור של האוזניה ואז למעשה הופך אותה לערכת VoIP.

אני לא מוצא סיבה לשלם להם את הסכום הלא הגיוני בעליל והשאלה מה החיפוש כדי למצוא תואמים.

תודה.

פורסם

למה אתה צריך את זה אם יש מקרופון מובנה ועוד מדובר באוזניות בלוטות'?

פורסם
  • מחבר

קניתי כבר את משדר ה- Bluetooth.

אבל אם אדע איך משיגים כזה דבר זה כבר פותח את האופציה של רכישה של עוד הרבה אזניות.

ויש לי עוד מחשב שארצה ערכה עבורו.

מישהו מכיר משהו כזה ב- eBay / Ali Express?

תודה.

פורסם

אין מגוון גדול של הדברים האלה, ואם אתה מתכנן לרכוש מספר אוזניות חוטיות ללא מיקרופון ואתה רוצה לשמר את האופציה

לחיבור מיקרופון כדאי לא להתפשר על איזה משהו שיכול להיות מאכזב וסביר שיעלה ממילא איזה 15 דולר לפחות שזה כבר

חצי ממחיר הבום פרו.

בעקרון אם אין לך זוג אוזניות נוסף אתה יכול בעוד כ-30 דולר לקנות כבר אוזניות נוספת שכוללות מיקרופון בסגנון של 

הבום פרו כמו הלוגי'טק G230, באיביי תמיד יש דילים זולים על הדגם הזה, והן מאוד נוחות ודי איכותיות

ברמת השמע והמיקרופון.

בכל מקרה דברים זולים לא שווה לרוב לקנות מאמאזון, חפש אות הבום פרו באיביי, אני מניח שתמצא שם במחיר זול יותר.

פורסם
  • מחבר

זה העניין, שחיפשתי את זה ב- eBay ללא הצלחה של מחיר טוב משמעותית.

חשבתי שאוכל ככה לרכוש סט טוב יותר מה- JBL שאני מניח שהן בינוניות לחלוטין.

כי למשל יש לי גם AKG ואני מת על האטימה שלהן, פשוט שמים אותם ולא שומעים שום דבר מבחוץ.

אתה מכיר איזה אוזניה אלחוטית (אבל במקרה שאין סוללה יש חיבור "קווי") עם מיקרופון ויש לה איכות מעולה למוסיקה?

כלומר נחשבת אזנייה ברמה טובה בלי קשר ליכולות הרמקול שלה (חשוב לי גם היכולת שלה להיות אטומה לגמרי מהסביב ללא ביטול רעשים אקטיבי)?

אם גם בחיבור החוטי יש לה יציאת מיקרופון אז בכלל זה מושלם.

@Roy.T, ממש תודה על כל הסיוע.

פורסם

רוב אוזניות הבלוטות' יעבדו עם כבל ללא קשר לסוללה, אבל בחלק מהמקרים הן מאבדות פיצ'רים מסויימים ו\או האיכות 

משתנה.

תראה, אוזניות בלוטות' אמורות לשמש לטובת לניידות, רוב האוזניות הרציניות באמת בהיבט איכות הסאונד שלהן לא יגיעו בצורת 

בלוטות', משהו שהוא גם בלוטות' וגם בעל איכות סאונד ברמה גבוהה באופן כללי נאמר כמו ה-QC35 של BOSE או המומנטום של

סנהייזר זה כבר סיפור לא זול בכלל ועם מיסים יכול להגיע קרוב ל-2K.

אם אתה אוהב להאזין למוזיקה באיכות גבוהה ורוצה איכות סאונד מצויינת תשכח מאוזניות בלוטות' בינוניות ואוזניות

גיימינג\בעלות מיקרופון נשלף ותדאג שיהיה ברשותך סט איכותי של אוזניות ומגבר\ממיר סביר. זה לטובת האזנה בייתית. אם

בא לך לשדך להן איזה מיקרופון בסגנון הבום פרו בשביל שיחות או אנערף זה בטח לא יכול להזיק.

ה-JBL שקנית בלי קשר יכולות לשמש אותך מחוץ לבית\לספורט\לשיחות. מה שסביר שלא תוכל לעשות עם

אוזניה איכותית שמיועדת לטובת האזנה בבית.

איזה AKG יש לך?

פורסם
  • מחבר

שמע,

זה לא שאני איזה אודיופיל עם אזניים שכל כך רגישות לניאנסים.
אז כנראה שגם דברים שלרציניים בתחום ייחשבו כטובים לי יהיו מעל ומעבר.

יש לי AKG מסדרה 6 אם אני לא טועה.
הן לא לידי להזכר בדיוק במספר.

ד"א, מדוע שאיכות אזניות BT תהיה פחותה?

הרי שאין צורך לדחוס אודיו מבחינת רוחב פס ואז לא אמור להיות כל הבדל (להיפך, לא יהיה רעש אנלוגי שיש בחוט)?

פורסם

יש מגבלות שונות ומשונות לבלוטות' בכל הנוגע לניגון פורמטים מסויימים.

שנית 99% מהאוזניות שנחשבות אודיופליות ברמה כזו או אחרת הן לא בלוטות', מלבד הסנהייזר והבוס 

שמאוד יקרות אין עוד הרבה אלטרנטיבות אמיתיות לטעמי. ואתה יכול לקבל משהו ברמה של שני אלו 

או אפילו טובות יותר בערך בחצי המחיר רק שהן יהיו חוטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים