עבור לתוכן

בעיות מעצבנות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,  

אני מקווה שאני בפורום הנכון. 

יש לי שתי בעיות "קטנות"  שלא מצאתי להם פתרון ברשת. 

רקע -  יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'.

1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי -  יש לי עכבר איכותי -  Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל)  ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים,  אבל זה קצת מטריד. 

2. לפעמים במשחקים,  המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם  1080p,  ואני משחק הכל עם  ultra, והוידאו הופך לגלי כזה.  זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש.   אגב,  הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? 

תודה מראש

פורסם

לגבי 1 תחבר את העכבר עם חוט ותבדוק אם זה קורה גם ככה. יכול להיות שיש לך הפרעה כלשהי שגורמת ללאג הזה. תוודא גם ב- LGS שמוגדר לך power mode על normal ומעלה וש- report rate מוגדר על משהו נורמלי (לא הייתי יורד מ- 333).

אם יש לך vsync מופעל במשחק זה יכול גם לגרום ל- input לאג שלפעמים יכול להיות גם מורגש. בד"כ להפעיל triple buffering אמור לפתור את זה.

2. נקרא screen tearing. זה קורה כשקצב הפקת הפריימים של כרטיס המסך (לא בהכרח FPS) לא מסונכרן לקצב רענון המסך. vsync אמור לפתור את זה, אבל כפי שקראת ב- 1 יכול לגרום ל- input lag. עוד דבר לשים לב שכחלק מאופן הפעולה שלו הוא נועל את ה- FPS לקצב הרענון של המסך ואם ה- FPS שלך יורד מקצב הרענון אז vsync מגביל את ה- FPS לחצי מזה (ואם יורד עוד יותר אז חצי מזה, והלאה)

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובה המושקעת !!

אגב, העכבר שלי מוגדר על max game ועל רגישות של 1200 dpi.

אני אבדוק את ההצעות שלך :}

פורסם
  • מחבר

אז בדקתי את ההצעות שלך על The Wither 3 :

1. הבעיה עם העכבר מתרחשת גם כשאשר אני מחבר אותו ישירות בכבל. אותם לאגים קטנטנים. ברגע שאני נוגע בעכבר המשחק חלק רוב הזמן. 

2. שיחקתי עם ה Vsync ועדיין יש לי אותה תופעה לפעמים של ה screen tearing מדי פעם. אני כמעט ולא יורד מ 60FPS כל הזמן הזה. 

אגב, גם הפעלתי  triple buffering.

פורסם

לא בטוח שמה שאתה מתאר זה screen tearing.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים