עבור לתוכן

מחשב נייד לגיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלילי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. שפלה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב -לא לחוץ על הקניה, יכול לחכות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שלילי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, שיהיה אפשר לשדרג בעתיד במידת הצורה

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אז ככה, אני מחפש מחשב שישרת אותי נאמנה לאורך זמן (4 שנים + - ) השיקול של ללכת על לפטופ נובע ממעבר לדירת סטודנטים ולא בטוח

שיהיה לי המקום לעשות פינה כמו שצריך למחשב - וגם הניידות - כי לא יתאפשר לי להחזיק שני מחשבים נייחים אחד בבית של ההורים והשני בדירה - ולכן מעדיף ללכת על לפטופ שיעשה את העבודה.

יש לציין שאני לא גיימר כבד - אבל כן משחק פה ושם ולכן לא רוצה להיות מוגבל מבחינת היכולות של המחשב.

יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מחשב מקנדה - אז אצטרך מחשב של חברה שמספקת אחריות בין לאומית - המחשבה הייתה ללכת לכיוון אסוס או דל, אבל עקב הביקורות הלא מחמיאות לאסוס על השירות הבזיוני שלהם אני כנראה אלך לכיוון של דל (אלא אם יש לכם דעה אחרת בנושא אני אשמח לשמוע).

להלן שני דגמים ששקלתי ללכת עליהם :

אסוס (יש גם את הגירסא לש 17.3 שחשבתי עליה) :

https://www.amazon.ca/Republic-Gamers-Gaming-Laptop-Windows/dp/B01578ZKPO/ref=as_li_ss_tl?s=pc&ie=UTF8&qid=1471091748&sr=1-1&keywords=gaming+laptop&linkCode=ll1&tag=cheaponlinsto-20&linkId=345688f13c986c37c8a970f6d2dcf52b

*הסיבה היחידה שאני אסלוד מהמחשב הזה הוא בגלל השירות של אסוס בארץ

דל (אין גרסא של 17.3 לצערי - הייתי מעדיף מסך גדול יותר) :

https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-2512BLK-Generation-GeForce/dp/B015PYZ0J6/ref=cm_rdp_product

יש הבדלים בין הדל לאסוס :

- באחסון

- זיכרון ram

- זיכרון כרטיס מסך

אודה לכם על עזרה מקצועית בנושא! - תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים