עבור לתוכן

מחפש המלצות למחשב *נייד* לצורך עריכת ווידאו ופוטושופ

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5,500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר לחסוך זה יהיה טוב אך ניתן להשתמש בכולו

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח, לא יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, צפייה בסרטים ותוכניות וכמובן עבודה עם אופיס

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Premiere - משתמש כמעט באופן קבוע

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במחשב נייד ככה שהוא מגיע כמובן עם מסך (מעוניין ב FHD)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין (אולי מלבד כונן דיסקים)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? במידה ומדובר במחשב אפל (למרות שבתקציב שנתתי אין כמעט סיכוי) אז כמובן שזה מגיע עם ואם מדובר במחשב ווינדוס אז רצוי לכלול מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו, בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא חושב שיש (אולי רק חיבור HDMI, אבל גם לא חובה)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מדבור על מחשב נייד, אז לא חושב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:  רק רוצה לומר תודה מראש לעוזרים, ושוב אני מחפש מחשב נייד, לא נייח.

פורסם

השאלה הראשונה שצריך לשאול בקניית מחשב נייד זה מה גודל המסך בו אתה מעוניין 15 או 17? אני מנחש שאם אתה גרפיקאי אז קטן מזה לא בא בחשבון.

כתבת שאתה מעוניין ברזולוציה (FHD (1920X1080 אבל קח בחשבון שניידים עם 4K לא עולים הרבה יותר היום אז זה גם שיקול.

בניידים אין ממש אופציה לבחור כל רכיב אלה חבילה מלאה, בתקציב הזה אתה יכול להכניס 960M, אני לא יודע איך הוא לפוטושופ, תצטרך לבדוק.

אם אתה יכול להתאפק מעט עם הקנייה, אז הדור הבא של כרטיסי המסך לניידים משתחרר עוד שנייה (אם עדיין לא יצא...) ובהחלט מביא קפיצת ביצועים לניידים ששווה לחכות לה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nadaviz

השאלה הראשונה שצריך לשאול בקניית מחשב נייד זה מה גודל המסך בו אתה מעוניין 15 או 17? אני מנחש שאם אתה גרפיקאי אז קטן מזה לא בא בחשבון.

כתבת שאתה מעוניין ברזולוציה (FHD (1920X1080 אבל קח בחשבון שניידים עם 4k לא עולים הרבה יותר היום אז זה גם שיקול.

בניידים אין ממש אופציה לבחור כל רכיב אלה חבילה מלאה, בתקציב הזה אתה יכול להכניס 960M, אני לא יודע איך הוא לפוטושופ, תצטרך לבדוק.

אם אתה יכול להתאפק מעט עם הקנייה, אז הדור הבא של כרטיסי המסך לניידים משתחרר עוד שנייה (אם עדיין לא יצא...) ובהחלט מביא קפיצת ביצועים לניידים ששווה לחכות לה.

צודק, טעות שלי, אני מעוניין בגדול 13-15 (אמרת דבר נכון למרות שאני עובד המון בדרכים לכן אני מעדיף מחשב קטן ונוח יותר).

אתה יודע לומר לי מה ההפרשים היום בשוק בין FHD ל 4K?

ובכמה זמן המתנה מדובר?

תודה

פורסם

הדור החדש של nvidia יוצא לשוק בספטמבר. אני מנחש שהכי מאוחר הם יגיעו לארץ באוקטובר אבל סביר שיגיעו קודם.

השוואה של מחשבים זהים למעט הרזולוציה: http://ksp.co.il/?list_compare=.32681..31987.

הבדל של 100 שקלים (הניידים הנ"ל גם כוללים touch screen ודגם ללא יהיה זול יותר) אבל בגדול זה המפרט שהייתי מכוון אליו, לא חייב דווקא lenovo, יש הצעות זהות גם ל asus, msi, dell וכו

אין הרבה הבדלים בין החברות לטעמי אבל יש אנשים שלא יסכימו עם זה...

*יכול להיות שזה אוברקיל לצרכים שלך. אני לא מבין הרבה בפוטושופ, שווה לקבל פידבק ממישהו שכן.

נערך על-ידי nadaviz

פורסם

בפוטושופ אתה עובד ב 3D או 2D (או גם וגם)?

פורסם
  • מחבר

בהפרשים כאלה באמת עדיף כבר 4K.

וכרגע רק ב 2D, יכול להיות שבהמשך אעבוד גם ב 3D.

כמובן שאשמח להמלצות נוספות 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים