עבור לתוכן

מחשב נייד עבור לימודי הנדסה, עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני יותר מאשמח לעזרתכם בנושא, מאחר ובמחשבים ניידים אני לא בקיא כמו במחשבים נייחים.

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עבור לימודי הנדסה(ככה שיש צורך במחשב שידע להתמודד עם עומס של תכנות וכו')

אני משתמש גם בפוטושופ לפעמים, ככה שכן הייתי מעדיף כרטיס מסך דיי טוב.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרצון הוא להישאר באיזור ה-3000 ש"ח, אבל אני מוכן גם לשלם עד 3500 אם מדובר במחשב ששווה את המחיר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלי, המון OFFICE, יוטיוב, תכנות, קצת פוטושופ.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? X

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? X

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד נובמבר(האם כדאי לדחות את הקניה בסמוך לחודש נובמבר? יש צפי ליציאת דגמים חדשים וכו'?)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). הייתי מעוניין במעבד חזק מספיק(i5 ומעלה), זכרון של 8 גיגה ויותר, HDD של חצי טרה וצפונה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני אשמח לשמוע קצת, איזו חברה עדיפה מבחינת האחריות שלה בארץ(אסוס, לנובו, דל וכו').

בנוסף, ראיתי גם את הלפטופ הזה: http://store.asus.com/us/item/201606AM280000011/A18489

יש צפי מסויים ליציאות המחשב הזה? הדגמים מגיעים מהר לארץ?

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים