עבור לתוכן

אפשרי אצל הוט לרכוש ראוטר + מודם במכשיר אחד?

Featured Replies

פורסם

ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע.

כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים.

יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט?

רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה.

במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?

נערך על-ידי Rockstatement10

פורסם

ה-HOT האפשרות היחידה זה HOTBOX.  אתה יכול להשתמש בו כמודם נטו ולרכוש כל נתב שמתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

ולמה שאשתמש בהוטבוקס בתור מודם אם כרגע יש לי מודם שעובד בסדר גמור?

הנה דוגמה: http://ksp.co.il/?uin=31319&select=

זה לא יעבוד?

נערך על-ידי Rockstatement10

פורסם

קונה מEBAY מודם רוטור כבלים. מתקשר לספק התשתית אינטרנט(HOT) ומבקש מהם שיגדירו אותו ויעדכנו את MAC של המוצר שרכשת.

הבעיה הכי גדולה, שלא בטוח שהם יתכו תמיכה למוצר שלא נימכר דרכם. אך ראיתי רוטורים שכוללים מודמים של HOT.

פורסם
ציטוט של Rockstatement10

אתה בטוח?

ולמה שאשתמש בהוטבוקס בתור מודם אם כרגע יש לי מודם שעובד בסדר גמור?

הנה דוגמה: http://ksp.co.il/?uin=31319&select=

זה לא יעבוד?

המודם ראוטר שיש בקישור תומך תשתית בזק בלבד, אני לא ראיתי שמוכרים מודמים CABLE בארץ. תדבר עם בכיר(לא נציג כי רוב הנציגים שם לא  כל כך מבינים לא במערכות שלהם ולא ברשתות) שאולי ידע לתת לך תשובה 

פורסם

כל רוטור שנימכר קיום תומך בתמיכה במודם של כבלים. כיום המודים של הוט כוללים חיבור ללא חייגן . ולכן נתב פשוט יכול לעשות את העבודה.

אך לפותח הפוסט היתה שאלה חשובה. שכן עדיף מודם רוטור מובנה. להבדיל מתשתית בזק החיבור הינו פר נקודה.
בכבלים, הסינכרון מבוצע ע"י מספר MAC למודם .

כל שלא אפשרי פשוט לחבר מודם כבלים לתשתית ללא סינכרון עם נציגי התמיכה שם.

האם מישהו בכל הפורם החובבני הזה הצליח לקחת מודם כבלים מEBAY ולחברו לתשתית הכבלים.

פורסם
ציטוט של sim LA

האם מישהו בכל הפורם החובבני הזה הצליח לקחת מודם כבלים מEBAY ולחברו לתשתית הכבלים.

לא נראה לי, פשוט כי רק אתה מספיק מדהים כדי לעשות דברים אקזוטיים כמו לקנות מודם מהמקום האפל הזה של הכישופים, "איביי", ולחבר אותו לשקע של הוט בבית.

אגב: רוטור וראוטר

בכל מקרה, ברוכים הבאים והמון המון הצלחה בפורום.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם

אביב, מודם של בזק לא בעיה לעשות כן. אך כנראה אינך יכול לספק לי תשובה , ולכן עובר למתקפה.
אם אינך יודע(מה שלרוב קורה) , עדיף שלא תגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים