עבור לתוכן

יעוץ למחשב גיימינג בתקציב בינוני

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לבנות מחשב גיימינג שיהיה במחיר זול אבל שיוכל להריץ דברים חזקים

באופן עקרוני המטרה של המחשב שאני מתכנן לבנות הוא להריץ אוברווטץ על אולטרה (באוברווטץ אולטרה זאת הגרפיקה הכי טובה לפני האחרונה שהגרפיקה הכי טובה נקראת אפיק)

ויריץ לי את league of legends על 100-150 fps.אני כרגע בונה על מעבד איי 3 מאוד חזק או מעבד איי 5 שיתאים לדרישות שלי(לפחות 3.3 גיגה הרץ)

תודה לעוזרים:D

מהו התקציב המקסימאלי?3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים
האם לנצל את התקציב או לחסוך?לנצל
עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 
למה המחשב ישמש?גיימינג עדכני על הגדרות בין בינוניות עד גבוהות 
אילו משחקים לדוגמה ירוצו על המחשב? אוברווטץ league of legends batman arkham knight rainbow six siege
מהי הרזולוציה של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080
לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות עד גבוהות במשחקים מודרניים 
האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מערכת הפעלה וssd
 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7
האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?העדפה לאוברקלוק מובנה בכרטיס מסך
האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?IQPC
מתי מתוכננת קניית המחשב?שבוע שבוע וחצי
האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה שדרוג כרטיס מסך בעוד שנה שנתיים.

פורסם

אז אתה גם צריך מסך בנוסף בתקציב הזה? איזה גודל אתה מחפש? חשוב לך SSD (כדי שיהיה יותר כסף על החומרה עצמה)?

לא הצלחתי למצוא ב IQPC אפשרות להכרבת מחשב באינטרנט אז אני פשוט יכתוב את המפרט פה:

core i5 6500 boxed

H110 motherboard (פחות משנה החברה , רק יהיה לך את כל החיבורים שצריך כמו SATA3 וPCI-E ויתמוך בDDR4)

Kingston value RAM 8GB DDR4

RX 470 (ואם תרצה SSD תצטרך לוותר על זה ולהוריד לRX460 במקום)

Antec 500w psu

WD Caviar blue 1TB 7200rpm

מארז לבחירתך , ברמקולים אני לא מבין אז לא אמליץ על כלום לגבי זה.

מסך 1080P אתה יכול למצוא באזור ה450ש"ח , שלי זה BENQ VW2245 22'' monitor שהוא לא משהו לגיימינג אבל עושה את העבודה וקניתי אותו ב400ש"ח לפני כ10 חודשים.

רוב הסיכויים שגם חרגתי מהתקציב.. :( 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

אז אתה גם צריך מסך בנוסף בתקציב הזה? איזה גודל אתה מחפש? חשוב לך SSD (כדי שיהיה יותר כסף על החומרה עצמה)?

לא הצלחתי למצוא ב IQPC אפשרות להכרבת מחשב באינטרנט אז אני פשוט יכתוב את המפרט פה:

core i5 6500 boxed

H110 motherboard (פחות משנה החברה , רק יהיה לך את כל החיבורים שצריך כמו SATA3 וPCI-E ויתמוך בDDR4)

Kingston value RAM 8GB DDR4

RX 470 (ואם תרצה SSD תצטרך לוותר על זה ולהוריד לRX460 במקום)

Antec 500w psu

WD Caviar blue 1TB 7200rpm

מארז לבחירתך , ברמקולים אני לא מבין אז לא אמליץ על כלום לגבי זה.

מסך 1080P אתה יכול למצוא באזור ה450ש"ח , שלי זה BENQ VW2245 22'' monitor שהוא לא משהו לגיימינג אבל עושה את העבודה וקניתי אותו ב400ש"ח לפני כ10 חודשים.

רוב הסיכויים שגם חרגתי מהתקציב.. :( 

תודה רבה זה מאוד עוזר אבל שני דברים

כמה זה חורג מהתקציב?

ומה דעתך לגבי המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17147

ישנה גם אפשרות לשפר אותו

פורסם
ציטוט של יותם דשא

תודה רבה זה מאוד עוזר אבל שני דברים

כמה זה חורג מהתקציב?

ומה דעתך לגבי המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17147

ישנה גם אפשרות לשפר אותו

גם מה שאני הצעתי ניתן לשדרג .. כל עוד יש לזה PCI-E ואפשר להוציא את הכרטיס מסך ושהמעבד לא מולחם ללוח אם , ניתן לשנות.

מה שכן שתי המערכות לא מגיעות עם מערכת הפעלה לפי מה שאני רואה. קוד לחלונות ניתן להשיג בכ$20-25 באתר KINGUIN.

במערכת שלי יש כרטיס מסך מהדור החדש ביותר מבית AMD שחזק מהGTX950 (ואפילו הRX460 שזול ממנו כנראה טוב יותר ממנו).

אני אישית יעדיף להרכיב בעצמי את המחשב כי זה גם חלק מהחוויה. 

ציטוט של MekoPelet

אז אתה גם צריך מסך בנוסף בתקציב הזה?

לא ענית לי על השאלה הזאת . האם ב3500 ש"ח של התקציב שלך אתה צריך לכלול מסך או לא?

פורסם
  • מחבר

כן אני אכן צריך לכלול מסך ב3500 אבל אם יש חריגה בתקציב אני מוכן להתפשר כדי להשקיע עוד קצת כסף במסך 

אני גם נעזר בחבר שלי לבניית מחשב ואני יכול להשיג ווינדוס פרוץ

מאיזו חברה המסך שלך?

פורסם
ציטוט של יותם דשא

מאיזו חברה המסך שלך?

benq ממליץ. לא על המודל שלי ספציפית אבל השגתי אותו בממש זול בחנות בחונים קונים אז למה לא. 

פשוט גם אצלי יש מדפים ממש מעל איפה שהמסך אז יש לי הגבלה של גובה למסך ולכן לא הייתה לא אפשרות טובה יותר . יכול להיות אקנה שולחן חדש פשוט ואזמין מסך ultrawide כי ממש אהבתי חח .

ציטוט של יותם דשא

אני יכול להשיג ווינדוס פרוץ

כל אחד עם אינטרנט יכול להשיג ווינדוס פרוץ, לא צריך להיות גאון מחשבים בישביל זה. לי יש חלונות 7 פרוץ ב VM (משתמש לינוקס בראשי) והוא רק למשחקים שלי. פשוט לא תומך בפרוצים כלכך ..

פורסם
  • מחבר

אני צריך עוד קצת עזרה בזה אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קצת מידע או לעזור לי בבניית מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים