פורסם 2016 באוגוסט 109 שנים שלום, המחשב שלי התקלקל, אבל אני צריך את המידע שנמצא בדיסק הקשיח שהיה בו. יש לי מחשב נוסף בבית, אז חיברתי אותו אל המחשב הזה, וציפיתי לראות את המחיצות של הדיסק הקשיח (של המחשב הישן) ב'מחשב שלי', אבל לא ראיתי כלום. אני רואה רק את המחיצות של הדיסק של המחשב עצמו. מה לא עשיתי נכון ומה אני אמור לעשות? תודה רבה
פורסם 2016 באוגוסט 119 שנים תעלה תמונה ממנהל הדיסקים. תבדוק שהכל מחובר כראוי כולל חשמל. נערך 2016 באוגוסט 119 שנים על-ידי none77
פורסם 2016 באוגוסט 119 שנים מחבר חיברתי את הכונן ללוח אם עם כבל SATA, וגם חיברתי אותו לחשמל. אני לא יכול להעלות תמונה כי אין לי אפשרות לחבר מקלדת למחשב הזה, כי המקלדת שיש לי מגיעה עם חיבור PS/2, ובמחשב הזה אין כניסה כזאת. אבל נכנסתי למנהל ההתקנים, ולחצתי פעמיים על 'כונני דיסקים' והדבר היחיד שמופיע שם זה הכונן הקשיח של המחשב עצמו. הכונן של המחשב שהתקלקל, שאותו אני צריך, לא מופיע שם. ? נערך 2016 באוגוסט 119 שנים על-ידי Dr. Computer
פורסם 2016 באוגוסט 119 שנים צילום ממנהל הדיסקים או מנהל ההתקנים יעזור. נסה להיעזר בתוכנה הזו לצילום מסך http://www.gadwin.com/download/PrintScreen_Setup.zip
פורסם 2016 באוגוסט 119 שנים בוא ננסה משהו. לחץ לחצן ימני על המחשב שלי, בחר נהל, אתה תראה רשימה בצד שהחלון נפתח, בחר ניהול כוננים\דיסקים, אם אתה רואה שם את הכונן הלא מזוהה לחץ עליו לחיצה עם לחצן ימני, הקצה לו אות לכונן כמו D E F G, ברגע שתבחר את האות הכונן יופיע במחשב שלי, זה קורה לפעמים עם כוננים שמפורמטים בFAT32.
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים מחבר נכנסתי לניהול הדיסקים כמו שאמרת, והכונן שלי לא מופיע שם. (הכונן שלי הוא בנפח 80GB) הנה תמונה: נערך 2016 באוגוסט 129 שנים על-ידי Dr. Computer
פורסם 2016 באוגוסט 129 שנים מחבר עשיתי עכשיו ניסוי וחיברתי את הכונן הקשיח של המחשב עצמו לחיבור SATA אחר בלוח אם (בלוח אם הזה יש 4 כניסות SATAׂׂ, אז חיברתי אותו לכניסת SATA-3) והמחשב בכלל לא עולה, אלא מראה שגיאה. בין היתר כתוב כך: Drive 0 not found: Serial ATA, SATA-0 Alert! Failed to detect one or more drives during POST בעיקרון את הכונן הקשיח המדובר (שאני רוצה להוציא ממנו את המידע) חיברתי לשלוש כניסות שונות בלוח האם, ובאף אחת מהפעמים המחשב לא זיהה אותו. אז אם המחשב לא עולה אפילו כשאני מחבר את הכונן של המחשב עצמו לכל כניסה אחרת חוץ מזאת שהוא היה מחובר אליה, אולי כל הכניסות האחרות הם כלל לא תקינות. ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.