עבור לתוכן

ייעוץ למחשב גיימינג עד 5K (ללא ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

1. תקציב - עד 5,000, אבל יש לי SSD 450 של Sandisk וכן - 2x4GB 1600 CL9-9-9-24 של GSkill.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שניתן.

ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח.

2. שימושים - משחקים, וכן שימוש במספר Virtual Machines במקביל.

א) תוכנות ספציפיות - VMWare, שימוש תדיר.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים - League of Legends, Startcraft 2, וכן משחקים אקראיים אחרים, למשל Witcher3.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - מסך 24, 1920x1200 (עיקרי) ומסך זהה נוסף.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות ומעלה.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כאמור, יש SSD וסט של 2x4 DDR. רצוי להשתמש בהם.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3. 

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אמינות יותר חשובה מהמחיר, באזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? רצוי שיהיה ניתן לשדרג בהמשך.

אני קונה כי המחשב הנוכחי שלי (בן 4) מתחיל לגמגם (i5-2500, radeon 6850, 8GB RAM, SSD 450).

השאיפה היא best value for money - כלומר מחשב שיענה על הדרישות הנ"ל, ישאר רלוונטי למשך כמה שיותר שנים, ויעלה כמה שפחות כסף. אם ניתן לעשות זאת ב - 3,000 במקום 5,000 - מצויין.

פירוט לגבי השימושים:

- עבודה שוטפת חייבת להיות חלקה מאד. מצב ממוצע - דפדפן עם 20 טאבים פתוחים, שני סטרימים פתוחים במקביל, וכן 2 מכונות וירטואליות שרצות ברקע (אבל לא עושות שום פעולות כבדות).

- עבור משחקים (כשכל שאר התוכנות מכובות), צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקים בהגדרות בינוניות (לפחות) בצורה חלקה (בשאיפה גם לכמה שיותר זמן בעתיד).

- LOL ו - Starcraft2 חייבים לרוץ בצורה חלקה לחלוטין עם הגדרות בינוניות (או יותר) ברזולוציה 1920x1200.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

אם אתה באמת רוצה לעדכן את המחשב שלך אז הRAM הנוכחי שלך לא יעזור לך כלכך אלה אם תלך על לוח אם של LGA1151 שתומך בזה אבל לא מומלץ לדעתי.

ה i5 2500 מעבד חזק מספיק לכל המשחקים העכשיווים ובישביל להריץ משחקים טוב תצטרך רק לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלך.

ואם המעבד לא מספיק לתוכנות שלך אני בטוח שתוכל למצוא i7 2600-K או i7 3770 שהם עם כוח עיבוד גדול יותר ועם תכנולוגיית hyper threading.

או במקרה הכי טוב לחכות לZEN של AMD שהשמועה עליו אומרת שהוא יהיה חזק כמו אחד מהמעבדי הדגל של intel ה  i7 5960x.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים