עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב גיימינג עד 5200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גיימינג כבד.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 16, GTA V, משחקים חדשים וכבדים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920 על 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך כרגע.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - כרגע לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=80077

אז ככה: 

5k לגיימינג זה יעודי לi5 6500 וgtx1070 ככה שזה היה בוודאות נכנס.מה שאומר ששאר הדברים הם תלויי תקציב: לוח אם יותר יפה ויותר חזק (זה שבחרתי לפחות לטעמי הוא סוג של bang for the buck), יותר זיכרון, ssd מהיר יותר, מארז יפה יותר וכו. 

לגבי הלוח אם כמו שרשמתי, לדעתי הכי טוב מבין הזולים יותר. 

לגבי המארז, יחסית שקט, אם היה לי מאיפה להוציא עוד טיפה הייתי משדרג לבאנדל עם nzxt s340 שהוא גם שקט וגם נראה מצויין (עולה בערך 200 שקל יותר). 

לגבי הSSD והזיכרון - במקרה כזה יש נטייה להחליט להשקיע יותר בזיכרון או יותר בssd, זה די תלוי במי שבונה את המפרט. אישית אני תמיד הולך על ssd טוב יותר מאשר עוד 8 ג'יגה זיכרון (הבחירה הייתה בין 16 ג'יגה  זיכרון עם ssd זול של חברת Kingston מול 8 ג'יגה ראם וssd הכי טוב בשוק, שוב bang for the buck, הSSD של סמסונג 850 evo), כי לשדרג זיכרון זה רק להזמין אחד בסביבות 200 שקל ולחבר בקלות למחשב (ותאמין לי שיש אלפי מדריכים באינטרנט לאיך לחבר זיכרון) במועד מאוחר יותר, בניגוד לssd שזה לקנות חדש, להעביר אליו משחקים וכאלה אם צריך... החלטה שלך בנוגע לזה - אם יש לך כבר הארד דיסק זה יכול לחסוך את הכסף לשדרוג ל16 ג'יגה ראם או מארז יותר יפה ויותר שקט.

מחכה לתגובה (גם אם יש לך העדפה לחנות אחרת כמו tms או משהו כזה אין לי בעיה לבנות גם מעוד מקום) 

נערך על-ידי FireCharge
שגיאת כתיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים