עבור לתוכן

עזרה לגביי מעבד וזכרונות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם

אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600

והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון..

זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz

בעמודה של  Memory Types  כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V "

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

אם המעבד תומך בזכרונות DDR4 עד מהירות של 2133MHz, כשתתקין זכרון שעובד בתדר גבוה יותר הוא יונמך לתדר שבו תומך המעבד.

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני מבין.. השאלה אם המעבד באמת מגביל את הזיכרון עד למהירות של 2133MHz

פורסם

באופן רישמי מעבדי ה Skylake תומכים בזיכרון בתדר של עד 2133MHz. זה אומר שהתקנת זיכרון העובד בתדר גבוה יותר נחשבת כהמהרה של בקר הזיכרון ולכן לא מובטחת לך יציבות במצב כזה. באופן מעשי לא אמורה להיות בעיה - אנשים מתקינים זיכרון DDR4 העובדים בתדרים גבוהית יותר מ 2133MHz (ומוכרים זיכרונות DDR4 המסוגלים לעבוד גם בתדר של 3200MHz).

הערה: כמובן שרצוי לוודא שלוח האם תומך בתדרי זיכרון שבהם אתה מעוניין לעבוד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של smalul

באופן רישמי מעבדי ה Skylake תומכים בזיכרון בתדר של עד 2133MHz. זה אומר שהתקנת זיכרון העובד בתדר גבוה יותר נחשבת כהמהרה של בקר הזיכרון ולכן לא מובטחת לך יציבות במצב כזה. באופן מעשי לא אמורה להיות בעיה - אנשים מתקינים זיכרון DDR4 העובדים בתדרים גבוהית יותר מ 2133MHz (ומוכרים זיכרונות DDR4 המסוגלים לעבוד גם בתדר של 3200MHz).

הערה: כמובן שרצוי לוודא שלוח האם תומך בתדרי זיכרון שבהם אתה מעוניין לעבוד.

תודה רבה יא אח, תשובה של גבר אחושמוטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים