עבור לתוכן

מישהו קיבל כבר את ה- Anniversary update?

Featured Replies

פורסם

משום מה במחשב הנייח והנייד לא מופיע כלל.

רק ה- XBOX קיבל.

פורסם

מן הסתם מגלגלים אותו בהדרגה. יש איזשהו שינוי חשוב?

עריכה:

גרמת לי לבדוק ועכשיו הוא יורד. לפני שעתיים הוא לא היה קיים אצלי.

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד, גם הורדה ידנית מורידה את הגרסה הקודמת 1511.

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד, גם הורדה ידנית מורידה את הגרסה הקודמת 1511.

פורסם

בדקתי לפני חצי שעה לא היה כלום, עכשיו מוריד

איזה כיף! העדכון שבר את דרופבוקס...

בינתיים שמתי לב לשינוי בעיצוב של תפריט התחל (שמחק לי את כל האייקונים שהיו נעוצים לתפריט התחל וה- most recent), אייקון חדש לדיפנדר, סליידר הווליום קיבל אפשרות להחליף יציאות שמע (מעולה, חוסך לי תוכנה נוספת), ועיצוב חדש לחלונית ה- UAC (מזעזע)

וכמובן שהעדכון על דעת עצמו החליט לנעוץ לי מחדש ל task bar את IE וה store...

פורסם

לכל מי שלא קיבל את העדכון אפשר להיכנס לקישור הבא ולהוריד את מסייע העדכון ל- Windows 10.

ככה זה נראה בזמן שאני מוריד על מחשב אחר בעזרת מסייע העדכון...
3V0wbbX.png

בדיוק קיבלתי את העדכון במחשב הנייח דרך הWindows Update ובסך הכל התעדכן בלי בעיות, אגב בנוסף למה שנאמר יש גם אפשרות להשתמש בחוסם פרסומות בשביל הEDGE ונראה שהעיצוב של החנות השתנה וכשמורידים דרכה אפשר לשים לב למד שמתמלא לאט לאט וגם יש ערכת נושא בצבע שחור שלא תקפה על הכל אבל זאת התחלה, סימן ההתראות נמצא לגמרי בקצה הימני או השמאלי בשורת המשימות(תלוי בשפת המערכת) וגם יש מספר שבעצם כבר אומר כמה התראות יש.

פורסם

אילן די סיכם את ההתרשמות שלי (מי במיקרוסופט חשב שחלון הUAC הזה הוא רעיון טוב??) חוץ מזה שנראה שהDEFENDER סורק גם לROOTKITS. יש לו מצב סריקת אתחול לפחות.

פורסם
אני בדרך כלל לא עוסק בענייני Windows 10 אך כשיום אחרי ששוחרר, מופיע על שולחני העדכון ל-Windows 10 Anniversary, קשה להתעלם ממנו. 

נטלתי נפשי בכפי, הורדתי את העדכון והתקנתי אותו. השדרוג לקח כ-20 דקות (על כונן SSD), עם די הרבה RESTART-ים (ספרתי 5 או 6), אבל עבר חלק לחלוטין. 

המחשב מרגיש טיפה יותר מהיר ויש גם כמה שינויים ויזואלים קטנים אבל סה"כ זה אותו Windows 10 המוכר. 

כך למשל, בתמונות המצורפות, תוכלו לראות את השינוי לתפריט את ה-Start ואת המונה להודעות המערכת. 

אני מניח שלאורך זמן אגלה עוד שינויים אבל בשלב הזה, מבחינת יציבות המערכת ושמירה על הקונפיגורציה הקיימת, העדכון עבר באופן מושלם.

snip_20160803102733.png

snip_20160803102947.png

פורסם

קיבלתי אצלי על המחשב עם גרסת ה Pro בגרסה בסטנדרטית ועל הלומיה לא קיבלתי עדיין.

מה שכן יש איזה בעיה עם העדכון הוא שובר חלק מהכלים שאני עובד איתם (אמולטורים של אנדרואיד) כאשר אני רץ בתוך HyperVisor.

חוץ מזה מאוד נחמד סך הכל אהבתי את ה Dark Theme וסוף סוף יש חוסם פרסומות ב Edge.

עריכה:

וכמובן מיקרוסופט אוהבים לשמור גרסאות ישנות של המערכת מלפני השדרוג.

40 גיגה על הSSD שאפשר להעיף.

Untitled 1.jpg

פורסם

משום מה מחשבים שעודכנו הפסיקו לקרוא לי נגן MP3 ישן. מיקרוסופט גם השתלטו על קיצור הדרך WINkey+W ששימש אותי עד עכשיו.

פורסם

השתמשתי בו כקיצור דרך להסרת התקני USB.

פורסם
  • מחבר

בשולחני עבר תקין, בנייד נתקע ב 92%.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים