עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב איכותי מאוד לשימוש אופיס ואינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש רק עבור גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים וישומי אופיס (לא ישמש עבור צפיה בסרטים/משחקים/גרפיקה).

הגודל המועדף אני מניח הינו 23-24 אינץ'.

צרכים:

1. הצורך החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לעיניים! שתיהיה לו תצוגה נוחה לקריאה אבל לא מסנוורת ולא מעייפת את העיניים, מסך שניתן לעבוד מולו שעות ארוכות (העיניים שלי רגישות יחסית).

2. חשובה מאוד כניסת HDMI, מכיוון שייתכן (טרם הוחלט) שהמסך יחובר ללפטופ שישמש למעשה כמחשב נייח (אגב, בגלל זה רמקולים מובנים על המסך זה יתרון, אבל הם לא בגדר Must). בהקשר הזה אני אשמח לדעת האם חיבור HDMI יכול להעביר רזולוציה גבוהה יותר מ 1920X1080? יש יתרון למסך עם רזולוציה גבוהה יותר?

3. פונקציות כיוונון שונות אינן קריטיות.

4. ראיתי בזאפ שיש גם מסכי מחשב קעורים. זה מומלץ לשימושים שתיארתי? או שכדאי להוריד מהפרק?

5. בגדול התקציב הינו 1000-1500 ש"ח, אך אם יש מסכים טובים משמעותית במחירים מעט גבוהים יותר, אני אשמח לשמוע המלצות גם לגביהם.

ו...אני מודה לכם מראש על העזרה וממתין בציפיה להמלצות שלכם.

תודה,

צחי

נערך על-ידי com

פורסם

מסך 24 אינץ' FHD ב600 שקל עם ציפוי matt אמור להספיק. עייפות עיניים זה לא משהו שאפשר להימנע אם אתה מתכוון לצפות במסך 8 שעות רצופות.

HDMI לא חשוב במיוחד אם תוכל להשתמש במתאם. מה שחשוב זה כניסה דיגיטלית אחת.

לגבי רזולוציה, FHD ל24 זה אידיאלי. לגבי גודל המסך, לעומת זאת, יחס של 10:16 אמור להיות נוח יותר... אבל זה יקפיץ את המחיר מ600 ל1500. כבר עדיף לקנות 2 מסכים (ולקחת בחשבון שזה יהיה גם כן פחות נוח בגלל סיבובי הראש. לשיקולך)

אפשר להוריד מהפרק מסכים קעורים.

בגדול,  מסכים קונים פעם ב10 שנים. אם אתה מחפש מסך נוסף לצורכי עבודה, אז מילא. אבל אם זה מסך שאתה כן תתכוון לראות בו סרטים בעוד כמה שנים, או לשחק בו, אז בתקציב שלך מסך של dell ב900 שקל יהיו מומלץ.

פורסם

אני ממליץ על ה-U2415 של דל.

איכות מעולה, רזולוציה נוחה בטירוף (1920x1200, יחס 16:10). אתה תהנה ממנו לגמרי.

עולה כ-1350 ש"ח, שזה די באמצע מבחינת התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאלות: 

1. מה היתרון למעשה של היחס 16:10?
  2. מה אתם אומרים על מסכים עם פאנל va? הבנתי שהקונטרסט יותר טוב מips. זה נכון?  האם המסכים הללו עדיפים לשימוש משרדי?
  3. Qhd לא ייתן לי איכות מסך יותר טובה לשימושים המבוקשים? 
  4. חוץ מהדלים יש עוד מסכים מומלצים?  (יש אצל אמא שלי 23 ips של דל ולא מאוד מאוד התחברתי
  5. יש מקום בחיפה לראות תסכים המובילים עובדים? 

תודה רבה!! 

נערך על-ידי com

פורסם
  • מחבר

מישהו?? 

אגב,  ראיתי מסך של benq (vz2470h)  המבוסס על פאנל mva, עם קונטרסט של 1:3000, וגם טכנולוגיה המפחידה ריקוד,  ואור כחול (המעייףאת העין). 

הביקורת בסה"כ ממליצות

http://www.tomshardware.com/reviews/benq-vz2470h-24-inch-amva-monitor,4499-4.html

מה אתם אומרים?  מה אתם אומרים על פאנל va באופן כללי? והאם Qhd מציג ביצועים מוצלחים יותר?? 

אני רוצה לקנות כבר היום.  תודה רבה.... 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים