עבור לתוכן

דרוש מחשב לעבודת תלת מימד בסכום של עד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - טווח רצוי של 5000-6000

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנות תלת מימד - 3dmax\sketchup\autocad

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה ובהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בטווח של רחובות ועד נתניה :)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף 2016

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין בקשות מיוחדות מלבד אמינות החנות

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אם כן זה יהיה בעדכון כרטיס מסך או הרחבה של הארדיסק

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שיהיה כונן SSD וקירור שאיננו על בסיס מים

פורסם

נראה לי שזה מספיק טוב;

לפי מה שאני יודע לגבי עיצוב תלת ממד וכל זה צריך מעבד חזק (לכן לקחתי i7) וכרטיס מסך סביר (לכן לקחתי gtx 1060).

הוספתי ssd של 250 ג'יגה והארד דיסק של 1 טרה ו16 ג'יגה זיכרון ונראה לי שזה ירוץ לך מצוין. 

http://www.tms.co.il/preview/spec/jry6edzl

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

chip-opo, האם קנית את המחשב? אני מחפש גם מחשב לשימושים דומים, תוכל לתת חוות דעת על השימוש במפרט הזה? תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים