עבור לתוכן

בקשת מפרט| מפרט למחשב שמשמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר ל2 מסכי טלויזיה של כ 40-46 אינץ , חייב שתהיה אפשרות לראות ב 2 הצגים בו זמנית ושיהיה נוח לקרוא מהמסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק רגיל כי יש לי מהמחשב הישן שלי, צריך רק הארד דיסק ssd של 120-240 גיגה, מה שנכנס בתקציב (עדיף 240)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-המחשב נמצא בסלון אז שלא יהיה טרקטור אבל לא כזה קריטי אם יהיה חרישי לגמרי נגיד 

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף מאיזור נתניה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חייב להיות במידי כי המחשב שלנו שבק חיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). המחשב מחובר ל2 מסכי טלויזיה של כ 40-46 אינץ , חייב שתהיה אפשרות לראות ב 2 הצגים בו זמנית ושיהיה נוח לקרוא מהמסך ובנוסף כונן ssd של 120-240 גיגה (עדיף 240)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? ממש לא קריטי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

קצת תלוי במה החיבורים שלך לטלויזיות. בהנחה שהחיבורים בלוח האם מספקים אותך, כנראה שאין לך צורך יותר מבמפרט הבא:

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151
לוח אם: 439 ₪ - Asus B150M-C S1151
זכרון: 149 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 419 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
מארז: 220 ₪ - Antec VSP-5000
ספק כוח: 269 ₪ - Corsair 430W 80+ Bronze CX430M Modular
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 2074 ₪ למזומן  
 2115 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מבחינת השוואת מחירים בין החנויות השונות, אני משאיר לך. אם יש לך שאלות בנוגע לחלקים תואמים במקרה שאין בדיוק חלקים זהים בחנויות השונות, אתה מוזמן לשאול כאן.

מבחינת החיבורים שלוח האם מאפשר, אז יש בו אחד מבין hdmi, dvi, vga, displayport.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כבר הזמנתי מחשב ובדיוק באתי לעדכן שאין צורך לענות , הזמנתי משהו מאוד דומה למה שהצעת

אותו זכרון רק חברה אחרת

ספק כוח קטן יותר של 300w

לוח אם דגם  GIGABYTE B150M-hd3

כל השאר אותו דבר

פורסם

ההבדל החשוב היחיד (לטעמי) הוא לוח האם. אם עוד אתה יכול לשנות, הייתי ממליץ לך לעבור.

ללוח האם של Asus, יש (כנראה) שלב ייצוב מתח יותר - שישפר את הסיכויים לחיים ארוכים יותר, ובנוסף, יציאות מסך נוספת שנותנת קצת יותר הבטחה לעתיד מבחינת אפשרויות חיבור למסכים.

בכל מקרה, תתחדש!

נערך על-ידי snudler6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים