עבור לתוכן

מפרט למחשב שולחני - משרדי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?  2000-2200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, עם יכולת לראות סרטונים וסרטים. לא משחקים (אולי סוליטר)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שקט כמה שיותר. שוב מחשב משרדי שיושב במשרד.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. לא צריך אופיס וווינדוס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור זכרון יעקב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ביום ראשון הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשבתי על SSD בשביל מערכת הפעלה ועוד דיסק בשביל אחסון. אם אפשר שיהיה לו אלחוטי מובנה גם נחמד. לא קריטי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מחשב משרדי לא יודע כמה ישודרג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

נראה לי שזה יספיק לך.
עובד מצוין אצל סבא שלי (בערך המפרט הזה פחות או יותר, רק בלי הSSD ומבוסס על Haswell במקום Skylake) ונראה לי יהיה סבבה לעבודה משרדית.

Capture.PNG

פורסם
  • מחבר

מאיפה הרכישה הזאת?

מאיזו חנות?

תודה דרך אגב

פורסם

זה מKSP, אני יודע שאין בדיוק בזיכרון אבל צריכה להיות חנות לא רחוק ממך (בכל זאת יש להם איזה 40 ומשהו סניפים בארץ)

פורסם

הדבר היחידי שחייבים לשנות במפרט זה את המארז. אין לו יציאות USB 3 קידמיות.

לדעתי המארז תקציבי המינמלי שיהיתי לוקח  - Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black .

יש לו גם פילטרים לאבק וגם יציאות USB 3 קידמיות.

נערך על-ידי lompy

פורסם

אנחנו בתקופת מעבר בין זיכרונות. בבקשה לשים לב ששמים לוח DDR4 עם זיכרון DDR4 ו-3 עם 3. 

בכלל, לנסות להמנע לחלוטין מהמלצה על כל דבר שהוא DDR3 כיום, זה לא שיש הבדל מחיר מוחשי. אם כבר, לוחות DDR4 מתחילים להיות זולים יותר

פורסם

צודק , אפילו לא שמתי לב לזה ,הזיכרונות במפרט הזה לא מתאימים ללוח.

תיקח את זה במקום

http://ksp.co.il/?select=.1030..3..52..2100..123.&list=1&sort=2&glist=1&uin=31385&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=

דרך אגב אני באופן אישי הייתי לוקח ספק יותר חזק אפילו למחשב כזה אבל זה לא חובה

נערך על-ידי lompy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים