עבור לתוכן

וורקסטיישן נייד לעריכה וקומפוזיטינג - דעות

Featured Replies

פורסם

שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש.

כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה.

אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר.

מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם.

הנה הוא:

מעבד
 Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB

זיכרון
 64GB DDR4 2133

מאיץ גרפי
 NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround

מסך
 15.6 IPS Display- FHD 1920x1080P- Matt (Anti-Glare)- IPS Panel, Led LCD- Supports G-sync

מערך שבבים ואפשרויות הרחבה.
 Intel Z170 Express Chipset:- 1x Thunbderbolt 3.0- (3x USB 3.1 ports (1x powered USB port, AC/DC- 1x USB 2.0 / eSATA combo port- 1x 10/100/1000 Base-TX Ethernet LAN- (Flash Reader (SDXC/SDHC/MMC

SSD
 256GB SATA-III M.2 SSD

SSD / HDD 
1.00TB 7200rpm SATA-III HDD

קישוריות אלחוטית
Intel Dual Band Wireless-AC 8260, 2x2 AC, Bluetooth v4.0

מערכת שמע
High Definition Audio- S/PDIF Optical Digital Output- Built in array microphone- Built in two 2W speakers- ANSP 3D sound on headphone

מערכת הפעלה, התקנה ואופטימיזציה מקצועית.
Windows 10 x64- כולל התקנה ואופטימיזציה מלאה

https://www.pcpower.co.il/workstations/laptops/superbook.html?config=2033-5254,2034-5230,2038-5238

(בשדרוג לכרטיס מסך הטוב מבין השניים, ו64GB RAM)

הייתי גם שמח לשמוע מה אתם חושבים על PC-Power ואם היו לכם חוויות עבר טובות\רעות איתם.

תודה רבה!

מיכאל.

פורסם

דבר ראשון ולפני הכל... אין אבל אין! תחליף למחשב נייח מקצועי לעבודה על אפטר בפרויקטים מורכבים.

וזה כותב לך אדם כמוני שעובד בתחום כמקצוע ופרנסה.

שנית, אני לא מכיר את האתר והעסק הזה. ונראה לי תמוה בעיני שאין כל שם של יצרן עבור המחשב נייד הזה?

יתרה מכך האתר שלהם לא מתפקד כראוי, לשם דוגמה יש דפים ללא גישה או שלא קיימים בשרת (טיפוגרפיה ועיצוב של אתר מאוד חאפרי...).

עצה שלי, תבדוק לעומק תתקשר ותשאל מי היצרן של המחשב ונותן השרות בארץ.

יכול להיות שהם מרכיבם בעצמם את המחשב?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של urib

יכול להיות שהם מרכיבם בעצמם את המחשב?

הם מרכיבים את המחשב, זה כאלו ״בילד״ שלהם.

האתר מוכר ויצא לי לדבר עם כמה אנשים שקנו משם ואמרו שאחלה מקום.

מה אתה חושב על המפרט עצמו?

שחכתי לציין שמחיר המחשב הוא 12,600 כולל מעמ.

טנקס

פורסם

מה שאני לא מבין, איך אפשר לקרר חלקי מחשב של דסקטופ כגון: מעבד, כרטיס מסך... בתוך מארז של מחשב נייד...?

ומה אם ספק כוח לכל החלקים? 

הרעיון מאחורי מחשב נייד זה לקחת מעבד, כרטיס מסך, ופשוט ל"סרס" אותם בצריכת חשמל ומעטפת חום.

או שפשוט הם משתמשים בחומרה שמתאימה לנייד כמו כל המותגים בשוק...?

משהו לא מובן לי בתהליך...?

בכל מקרה, אם מדובר במותג שלהם, מה קורה אם החנות נסגרת חס ושלום. מי נותן לך שרות ואחריות?

נערך על-ידי urib

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי שהם יודעים מה הם עושים, הם בונים מחשבי עריכה וקומפוזיטינג והם לא ימכרו לי סתם מלא חלקים שלא מתקשרים בינהם בתוך מארז של מחשב נייד.

עניין האחריות הוא בעייתי, זו אחריות של שנה ככה שפחות מלחיץ אותי שיסגרו, השאלה מה קורה אחרי באמת. אבל כמו שאפשר לראות הם מעבדת מחשבים, אז לתקן אני מניח שהם יודעים.

יש לך מושג בכל מה שקשור לתחנות עבודה ניידות או שאתה שולף מהמותן? תודה שאתה משתף אותי בתהיות שלך.

אשמח לשמוע עוד דעות!!

מיכאל

פורסם

פעם ריאשונה שאני שומע על לפטופים כאלה וזה סיקרן אותי אז התחלתי לבדוק.

אז יש כל מני חברות בעולם שבונות מחשבים כאילו

למשל https://www.originpc.com/workstation/laptops/

אילו אנשים שעבדו ב alienware אם אני לא טועה. שים לב שחיצונית זה נראה אותו דבר אז כנראה

כולם מזמינים את המטעפת מאותו מקום בסין.

יש מלא ביקורת ביוטיוב על המחשבים שלהם וגם מראים אותם מפורקים אז אתה יכול להתרשם.

הבעיה היחידה שאני רואה זה שאתה תלוי לגמרי בחנות הזאת לשרות. בניגוד למחשב נייד אחר שיש יבואן

וחברה בין לאומית שעומדת מאחוריו או PC שאפשר לתקן/לקנות חלקים בכל חנות מחשבים , במקרה של תקלה

לא יהיה לך ממש למי לפנות חוץ מלמי שמכר לך את זה. אני גם מניח שתיקון אחרי תקופת האחריות יעלה המון כסף וזה במקרה שיהיו חלקים זמינים.

השאלה היא מה יתרון של מחשב כזה לשימושים שלך מבחינת ביצועים לעומת מחשב נייד HIGH END סטנדרטי עם מעבדי I7 HQ של חברות מוכרות. מלבד המעבד כל שאר החומרה (מבחינת ביצועים) היא די זהה. ואם שמים את המעבדים אחד לייד השני , אז לא נראה לי שיתרון של ה i7 K הוא כדי כך גדול (אולי @urib שעוסק בזה הצורה מקצועית יכול להגיד מה הפער פה ועד כמה הוא משמעותי)

בקיצור לי באופן אישי זה לא נראה רעיון הכי טוב אלא אם אתה יכול לבוא ולהגיד שלשימושים שלך זה נותן לך יתרון כזה או אחר שהוא מאד משמעותי לך וזה שווה לך את הסיכון.

נערך על-ידי lompy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים